4 • 16 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Hodí se tyto rybky k sobě ? » Hodí se Akarka páskovaná do tohoto akvária ? 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 355x
07.09.08 21:42:33  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekBarney® – Hodí se Akarka páskovaná do tohoto akvária ?
Ahojte, chtěl bych si do mého akvárka: http://rybicky.net/nadrze/4030 (foto není aktuální, teď mám na hladině více rostlin a více jeskyněk), pořídit páreček Akarek páskovaných, ale nevím, jestli by se snesly s mou rybí osádkou.
Mohli by jste mi prosím poradit ? Díky za odpovědi. :-)
07.09.08 21:54:38  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRAP® – Re: barney
Pokud je aktuální seznam ryb, tak by to šlo :-)
07.09.08 22:02:20  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekBarney® – Re: RAP
Ano, seznam rybek jsem dneska upravil. ;-)
Takže by to šlo jo ? Tak to se mi ulevilo. :-) hop
07.09.08 22:38:40  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekBarney® – Re: RAP
A ještě 2 dotazy. Akarky páskované nejsou tak náchylné na kvalitu vody jak třeba Ramirézky, že ?
A je lepší chovat párek nebo trio ? :-)
08.09.08 08:56:52  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRAP® – Re: barney
V podstatě je to stejné jako u Akarky zelené.

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 06:40:45 • 0.862 s