07.09.08 18:35:25
peta (373949554123) – hledám plodné nenáročné rybky do mého akva
Jáké nenáročné a hodně plodné rybičky by jste daly do akvárka k black mollám a mečovkám. Přemýšlela jsem nad Pavím očkem, ale paví
očka už jsem měla

. Chtěla bych vyskoušet něco nového. poraďte prosím
s radostí ti věnuju gupky ( paví očka

... mám jich hodně malých tak by si mohla koukat jak vyrůstají

myslím, že když chce hodně plodné rybičky, tak dřív než vyrostou, je něco spapá...

Jinak nic plodnějšího než blackmolly neznám.
živorodky endelerovi,živorodka širokoploutvá a ta druhá

platy ancistrusiatd
jo black molly sou super mám i gold a su zvědavá co vznikne když se spáří. Jo a ty gupky bych brala, od kaď seš?co třeba čichavci ty se mi
docela líbijou

sem z kroměřížska ... hele zaregistruj se tady... uděláš dobře
07.09.08 22:36:44
Barney® – Re: thunderstorm
Jéé, já jsem z Tetětic, 4km od Morkovic.

no to je doceladaleko já bydlím v brně
no to je doceladaleko já bydlím v brně

Osobně by je nekřížil , lépe je chovat v čistých líniích ! - pěknější a žádanější.
Foto : moje zlaté molly a jiné živorodky v jezírku - ještě tedˇ venku
nebo akarky, nejsou moc velké a pečují o mladé. mno sou trošku teritorialní, ale nevím jak velké aqua máš.
Vým že sem asi hrozně náročná za všechny opovědi vám děkuji,ale chtěla bych zkusit rybku která klade jikry (nevím jestli to říkám
dobře,kdyžtak mě opravte),ale aby byla snadná na chov, nemám s tím zkušenosti, ale jak už sem říkala chci vyzkoušet něco nového
no to je asi vše

Nenáročné , poměrně odolné a relativně snadno množitelné jikernaté ryby jsou parmičky druhu Puntius conchonium.
Foto: jezírko na zahradě , kde jich mám velké hejno z vlastního odchovu
13.09.08 10:14:39
prikpa® – Re: petka
U mě se jikernaté ryby rozmnožují parmičky (nádherná),dánia pruhovaná a pancéřníčci zelení.
pancíci se ti rozmnožují ? ... mno kdyby se ti přemnožili nebo ses některých chtěl zbavit tak dej echo ... já chci mít v tom větším akva
hodně pancíků

17.09.08 21:25:53
petka® – burza
no ještě sem se stále nerozhodla, ale půjdu ne tu burzu rybek 18.10. tak doufám že si tam vyberu
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora