7 • 21 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Nemoci » Co je s tím Pavím očkem? 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 242x
05.09.08 16:17:55  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekhanz®
V pavých očkách se moc nevyznám, ale mam takový pocit, že ona jim v průběhu ta ocasní ploutev mutuje a že je to snad kvůli tomu, že mění pohlavý, ale teď nevim jestli to plati u samičky na samečka nebo opačně...
05.09.08 16:34:25  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekYirka® – Re: hanz
Když se v něčem nevyznáš, tak si raději nech své pocity pro sebe. Bludů je všude kolem dost.
TO: Varazslo: To, že občas rybce praskne ocasní ploutvička není žádná katastrofa(zvláště u závojových ploutví), za normálních okolností se to za pár dní zcelí. Jinak, co považuješ za divné chování?
05.09.08 16:39:57  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekFiffa®
Prasklá ploutev se opravdu časem zacelí (u mé ryby to trvalo asi 4 dny). Jestli žere a nejeví příznaky nemoci tak bych řekl že mu nic nebude, třeba mu jen trochu vadí zakalenější voda po tom odkalování nebo tak... On to přežije...
05.09.08 16:57:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPorcupine®
Mě to příde, že má červíky a svědí ho p...... proto tak vyjíždí hop tone
05.09.08 18:28:06  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLaduschka® – Re: Varazslo
nevim.. jestli to do zejtřka nepřejde, tak bych zkusila přeměřit nějaký hodnoty vody (hlavně dusitany a dusičnany).. rybka vypadá, že tam něco hrubě rozdejchává... jinak mě nic nenapadá.. třeba to je fakt jen haluz z tý změny vody
05.09.08 18:37:17  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekstanovsky®
Paví oka nemění pohlaví jako black molly například nebo jsem se s tím ještě nesetkal. Prasklé ocásky by neměly být katastrofou moje to mají taky. A to vyjíždění může znamenat ledacos - změna vody, PH, teploty nebo se snaži upoutat pozornost (samice) anebo mu straší ve věži. Ale vypadá zdravě. :-) snad se to spraví.

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Nemoci Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 07:30:42 • 0.862 s