8 • 29 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní rostliny » Sázení » Keramický květináč do akvária 

Aquato.cz

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 271x
05.09.08 12:11:29  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMichalK® – Keramický květináč do akvária
Dobrý den, rád bych zasadil 3 rostlinky v mém akváriu normálně do květináče (keramického). Mám tam terčovce, jen by mne zajímalo, zda květináče nijak neovlivní vlastnosti vody a podobně. A jestli s tím má někdo zkušenosti. Předem děkuji za rady.
05.09.08 12:17:04  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJurasek® – Re: MichalK
Nemělo by to dělat nic. Květináče má v akvárku hodně lidí a dělají se i keramické "ozdoby" do akva.
05.09.08 12:42:40  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDinamit® – Re: MichalK
Já jednu takovou mám a setkala jsem se spíš s úspěchem u ryb. Ančíci furt na tom visej a evidentně jim to nevadí :-D
05.09.08 18:04:31  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJiřka®
Taky mám v akvárku květináč a ničemu to neubližuje. Vůbec se ho neboj ;-)
05.09.08 18:25:15  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLaduschka® – Re: MichalK
třeba já mám květináč jako náhradu vytíracího kužele, a doufám, že mi vodu nekazí, ale když tak kouknu po těchhle stránkách,tak nejsem sama (třeba tahle nádhera: http://rybicky.net/nadrze/3256 ) a s těma květináčema se dařej i výtěry, tak to je podle mě bez problémů :) X-)
05.09.08 19:25:28  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMichalK® – Re: Laduschka
tak nevim, mam tam tech kvetinacku 5 (jsou opravdu malinke - prumer 4 cm) a ted se mi na hladine udelala takova jakoby mastna oka, pravdepodobne to bude temi kvetinaci, nevim co s tim, pryc ty kvetinace dat nemohu protoze uz nemam kam dat kytky, vytahl jsem je z puvodnich plastovych kvetinacku.
05.09.08 19:27:05  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLangMaster®
To jsou nové květináče nebo jsi je někde našel?
05.09.08 19:28:27  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMichalK® – Re: LangMaster
uplne nove dnes jsem je kupoval, jeste jsem jeden musel jit koupit vetsi jedna z kytek echinadorus byla moc velka aby se do toho 4 cm vlezla - mela uz moc korenu
05.09.08 19:28:27  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMichalK® – Re: LangMaster
uplne nove dnes jsem je kupoval, jeste jsem jeden musel jit koupit vetsi jedna z kytek echinadorus byla moc velka aby se do toho 4 cm vlezla - mela uz moc korenu
05.09.08 19:30:56  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLangMaster®
Tak to je divne taky je sazím do květináču aby neživořili nove kytky pod velkyma a nic takového se mě nikdy nestalo.
05.09.08 21:43:14  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekwladys® – Re: LangMaster
Používám květináče ve vytíračkách pro ancáky a nevidím v tom problém.Samozřejmě bych si do akva nedal starý použitý,ale nový a i ten před vložením do akva pořádně opláchl horkou vodou. ;-) Jistota je jistota.
05.09.08 22:33:20  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLaduschka®
to je fakt.. tak zkusit opláchnout, nebo třeba z nudy vyvařit, a mělo by být po problému...? :-O :) držim palce palec
05.09.08 22:48:17  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekwladys® – Re: Laduschka
Netřeba vařit...jen opláchnout. X-)
05.09.08 22:50:57  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLaduschka® – Re: wladys
těžko říct, to posoudí majitel :)
06.09.08 09:29:59  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMichalK® – Re: Laduschka
Vyvaril jsem je hned jeste nez jsem je do toho akva. dal
06.09.08 11:06:06  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekiblik® – Re: MichalK
hele a nekoupil třeba si patentky? nebo neco mraženeho?
06.09.08 11:52:52  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLaduschka® – Re: MichalK
toje fakt nějaký divný.. to snad musí bejt od něčeho jinýho, jestli to jsou klasický hliněný květináče (bez barviv, glazury a kdovíčeho), tak by to nemělo nic dělat. Teda aspoň podle mých zkušeností... :-O
06.09.08 12:06:08 / 06.09.08 12:06:26  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekiblik® – Re: Laduschka
nebo sem nekde četl že to dělá i nový filtr
06.09.08 12:13:18  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMichalK® – Re: iblik
filtr uz mam delsi dobu, krmim mrazenymi artemiemi, ale nikdy z nich kalna voda ani oka na hladine nebyly, tak jsem ty kvetinace vytahl a rostlinky presadil :( a byly to uplne obycejny kvetinace bez jakyhkoli barviv apod.
06.09.08 12:31:59  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLangMaster®
Co používáš za topení?
06.09.08 12:38:10 / 06.09.08 12:38:35  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekiblik® – Re: MichalK
a nemáš třeba nákyho zlomyslnýho sourozence kterej nechce abys měl akva nebo podobně nebo nemohl se někomu tam neco vylit troba jedl (nevim co ) a koukal se na rybky a kousek mu tam spadl jeto sice malo pravtěpodobné ale i tohle se musí brát
07.09.08 12:15:22  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMichalK®
sourozence nemam a na akvariu mam kryt, oka po odstraneni zacinaji mizet (jeste vcera tam byla ale dnes rano se vytraci), ale mam pocit ze to bude vazne, jeden tercovec ted plave nejak divne a drzi se porad v rohu akvaria. myslim ze to bude tim, ostatni jsou v pohode.
07.09.08 19:58:10  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLaduschka® – Re: MichalK
to je drsny, to snad fakt měli něčim napuštěný... leda zkusit koupit jinde nový... :-O

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 07:25:58 • 0.942 s