03.09.08 20:04:26
lovec® – Kolik stupňů vydrží ?
Dobry den chtěl bych se zeptat do kolika stupňů vydrží želva myslim si že nadherna ? Ne pocasi , ale vodu :-d
03.09.08 20:21:50
sharon® – Re: lovec
tepla nebo zimy? Záleží na stáří, čím starší želva, tím vyšší vydrží rozpětí teplot. Mladá 26-35, stará cca 20-40.
ja si myslim že ak jej teplota vody nevyhovuje tak sama vyjde na ostrovček (dúfam že ho máš)..pripadne na miesto ktoré jej bude
vyhovovať..veď je to predsa len živý tvor a určite sa bude snažiť najsť miesto ktoré bude pre nu ideálne .pokiaľ dúfam máš akva
zariadené aspon podľa zakladných požiadaviek pre korytnačky
jedna ma tak asi 20cm delku a druha je o neco mensi , ja potrbuju nejnisi teplotu
03.09.08 21:08:23
vaclav® – Re: lovec
Měl jsem ji od jara do podzimu v jezírku. Přes zimu jsem jí měl ve slepě v nízkém sloupci vody bylo tam tak 10 - 12 stupňů. Občas jsou
vidět i ve volné přírodě.
noja bych je chtel dat do takove betonove hranate vany ale je tamtekouci a studena voda , nevim kolik stupnu
03.09.08 23:15:35
PaDa® – Re: lovec
Tak to vhodné nebude...
mmmmmm super ale tam sem se nic nedočet otom co potrebuju vědět
ta tekoucí voda není moc dobrý nápad-neměly by zimovat v bahně?
taky přidávám odkázek, ale tu nejnižší teplotu jsem tam taky nenašla
http://trachemys.wz.cz/
pokud ale nemáš se zimováním zkušenosti tak bych se přimlouvala za to, želvu nezimovat.Z webu znám chovatelku co pohřbila za zimu 6 želv z
jezírka
ale ja nepotřebuju vědět jak se zazimuji ale kolik vydrží nejnižší vodu , třeba přes léto
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Další živočichové • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora