6 • 17 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Copak je to za rybičku ? » Ancistrus - je mých 2 nějaký druhový rozdíl??? 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 278x
02.09.08 17:08:58  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPsycho® – Ancistrus - je mých 2 nějaký druhový rozdíl???
Fotka k příspěvku Ahojky všichni... Nějakou dobu řeším jestli tito moji krunýřovci jsou jeden a ten samý druh. :-O Předpokládám že jsou oba Ancistrus sp. Ten nalevo je o hodně tmavší, až skoro černý a ten napravo je dost světlý... Na fotkách to škoda tolik nevynikne jako v akva. Jo a ten tmavý je proti tomu černému dost plachý. Díky za vaše názory. palec

02.09.08 17:11:19  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPsycho® – Ancistrus - je v mých 2 nějaký druhový rozdíl???
Fotka k příspěvku Teď se mi je ještě podařilo vyfotit u sebe...

02.09.08 17:20:15  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekiblik® – Re: Psycho
podle mě to jsou oba sp. oni jsou různě barevní
02.09.08 17:26:31  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Killer® – Re: Psycho
jsou to oba ancistrus sp. když na hnědýho bafneš, tak bude taky flekatej..krunýřovci se zbarvují podle nálady, ale pokud si přečteš nějaký informace zde z atlasu nebo z článků zde na webu,tak ti to bude jasné :-) ;-)
02.09.08 17:30:38  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPsycho® – Re: Killer, Iblik
Myslel jsem si to ale jistej jsem si nebyl. Dík moc potlesk

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 07:15:38 • 0.947 s