3 • 14 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Bojovnice ztrácí vybarvení 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 210x
01.09.08 16:10:35  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpavliina® – Bojovnice ztrácí vybarvení
Fotka k příspěvku Ahoj, mám beťáka 4 měsíce a teď se mu začalo ztrácet vybarvení, z modré bledne do bíla :-( Čím to je? Zrovna teď bojuju v akva s řasou, tak jsem mu omezila žrádlo a poslední dobou jsem krmila jen nějakýma sušenýma larvama (vybírám je z krmiva Tropical Betta - ty vločky nežere) Jinak krmím i mraženýma patentkama ale ty teď dostával velmi zřídka. Může to být složením žrádla, nebo je to nějaké onemocnění? :-O Jinak normálně žere, občas polehává ale jinak se mi zdá v pořádku. Tady je fotka, hřbetní ploutvičku měl původně modrou.

01.09.08 16:11:36  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpavliina®
Fotka k příspěvku Takhle vypadal zhruba před měsícem.

01.09.08 16:33:43 / 01.09.08 16:38:13  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekiblik® – Re: pavliina
střeba to je že mu scházejí vytamíny pokut ho krmíš jen sušenými larvama skus třeba http://rybicky.net/vyrobky/359 ale jinak Tropical Betta je dobré krmivo pro bojovnice skus ho naučit i na ty vločky
01.09.08 16:39:51  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekiblik® – Re: iblik
a nebo nějaka nemoc
01.09.08 16:42:02  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpavliina® – Re: iblik
Už jsem zkoušela ho naučit na vločky, prostě to do huby nevezme, teda vezme ale hned vyplivne :-D
01.09.08 16:56:34  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekiblik® – Re: pavliina
tak ho 3 dny nekrm
01.09.08 18:27:56  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJoecz®
tohle bych řešil tady: http://www.cla-labyrinths.org/splendensforum/index.php, s tímhle jsem se ještě nesetkal

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 07:01:05 • 0.931 s