0 • 8 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Obchody » Kamenné » Atman At-200 na Kladně / PZ 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 146x
31.08.08 13:16:23  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekStrnic (963177284397) – Atman At-200 na Kladně / PZ
Dobrý den.
Chtěl bych po přečtění fóra filtr Atman At-200.
Nenašel jsem ale žádnou zmínku, kde by se dal koupit na Kladně nebo severozápad okresu Praha nebo západní část Prahy.
Zase se mi nechce jezdit nějak daleko pro věc za dvě kila...

Pokud by jste znali nějaký obchod, dejte prosím vědět
Když tak bych koupil přes net :(

Petr
31.08.08 13:26:28  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekrybičkář (413269347213) – Ve většině prodejen
Ahoj. Tuto čerpací hlavu + molitan seženeš ve většině akvaristických prodejen. Pokud chceš jistotu, zavolej si tam. A mimochodem učinil jsi moudrou volbu. Také jsem kdysi experimentoval s různými filtry a nakonec jsem skončil u Atmana AT200 + kostka molitanu.
31.08.08 13:33:46  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekangelinocz®
taky mam tento filtr + molitan a sem max spokojeny, jinak ja to ojednaval pres net i s krmenim a postovny sem obetoval protoze se mi to i tak vyplatilo nez to kupovat v kramu a jeste sem hodne usetril. potlesk ;-)
31.08.08 18:35:03 / 31.08.08 18:36:43  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkalahare® – Re: Strnic
Pohledej na netu, ja jsem si ho taky takhle objednal, ale uz si nepamatuju kde smich Jinak je to dobra volba, mam ho skoro 3/4 roku a jsem spokojeny palec

Myslim, ze jsem to kupoval tady, ale tech kramu je mraky:
http://www.akva-exo.cz/detail/akvaristika/cerpadla/atman/2831/

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Obchody Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 04:04:02 • 0.939 s