Fórum » Nemoci » ! Nemocná rybka !
30.08.08 17:40:26
Imii® – ! Nemocná rybka !
Zdravím, mám problém. Samec čichavce zlatého mi před chvílí začal vykašlávat vzduch ... pak plaval k valisnerii začal do ní žďuchat
(prohnul se a pak natahl (vymrštil) tak že narážel čumakem do ni ... asi 5x to udělal a pokaždý u jinýho listu). Po asi 5 minutách plaval u
mě a měl otevřenou tlamičku a dival se na mě. Může být nemocný nebo mu v akva něco vadit ? Nerada bych o něj přišla, protože je opravdu
nádhernej.
PS: dřív to nedělal. Až dnes sem si toho všimla.
PPS: mám strach že jde o nemoc : obněnka hruškovitá
30.08.08 17:58:30
Imii® Teď to vypadá, že mám nemocný další rybky ... modří čichavci a samička zlatýho ... maj nějak moc nafouklý bříška
Ti perleťový co tam byli první ti jsou v pohodě ... ale tydle to asi nezvládaj :'(
No samice čichavců jsou jak kuličky když jsou nažrané a plné jiker je to jen u dospělích jedinců samci tak kulatý nejsou a hlavně kolik
tam máš stupnů a máš krycí sklo nebo nějaký kryt?
31.08.08 06:55:03
Imii® – Re: LangMaster
Krycí sklo nemám tak kryju polystirenem !čistým! a vzádu za světlem je škvíra na vzduch ... ten polystiren taky místama odstává takže
vzduch tam de ...
Teplotu jsem jim nechala na 25°C a přez noc mi teď poprvé klesla až na 23°C tak ohřívám.
Samička je kulatá ... ale proč ti malí modří ? Dyť sou ještě moc malý na to aby to byli popř. samičky a byly plné jiker ... jde o to, že
ve středu jsem je dala do akva a takhle blbnout začli až včera
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Nemoci • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora