6 • 21 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » opakovaně mizející neonky 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 187x
30.08.08 16:44:11  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmilla® – opakovaně mizející neonky
už po druhé mi zmizelo obnovené hejno neonek,krom staré původní a to nejpozději do dvou dnů.rybky krmím,pravidelně a stravou celkem pestrou.za celou dobu se mi to nestalo.občas nějaká rybka odešla na onen svět, ale tyhle mizejí hromadně.mrtvolky nenalézám.že by je jiná s osazenstva požrala za živa?v akva mám razborky, dánie,fantomky,jednu tetru čtyřpruhou, jednu mechovou,pancíky, ancíka a péřovce(že by on byl krvelačný kanibal?) hmm
30.08.08 18:01:11 / 30.08.08 18:02:21  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDonJuanKarlos® – Re: milla
Vsázel bych na péřovce :-D mě sežrali trnovci bělobruhý všechny neonky, zbyla jen jedna :-) Ted si stačí vybrat komu dáš "zelenou", jesti hejnu neonek nebo péřovci. Já dal přednost sumcům :-D
EDIT: ale i parmičky sou docela divoké... navíc když jich je málo pohromadě.
30.08.08 19:33:18  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDahak®
Tohle tema uz jsem nekde slysel :) nakonec ty holciny vylezlo ze ma neonky mezi tlamovcema. ;-)
30.08.08 20:20:22  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveksmajlik (1048309191253)
mě se taky jednou ztratilo pár ryb. nejlepší ale je, že tam byly jen gupky, mečovky a neonky. ty spolu podle mě vychází... :)

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 07:19:38 • 1.026 s