[1] 2 

ahoj, chtela jsem se zeptat jeslti je 9 rostlin do 40L akvaria prilis mnoho? Posilam foto. diky
07.10.06 16:25:03
vaclav® – postliny
příliš málo.

Ja jsem tam ty rostliny teprve dneska nasadila (teda ten zbytek), takze si myslim ze jeste vyrostou a ryby nebudou mit dost prostoru k plavani.... Ty
jsi myslis ze je to malo rostlin? Ja jsem uz jednu vyhodila, pripadlo mi to az moc

Moc jich tam určitě není...můžeš mít i akva bez rostlin, když budeš vzduchovat, atd. ale přirozený kyslík je nenahraditelný. No a neboj
se že by rybičky nemohli plavat-naopak budou spokojenější, když se budou moci někam schovat a mít klid. Však i pro případné miminka je
ideální "roští" aby se mohli kam schovat....a to nemluvím o estetice!!!
Určite už nič nevyhadzuj a teš sa ked sa ti tam bude tím rastlinám darit

Včera jsem vyhodil desetilitrový kýbl plný kytek, neměl bych vyhodit ještě nějaké ?

07.10.06 16:49:56
kiiki® – Tvoje nádrž Bleku?????!
Ne, to není jeho akvárium, to se jenom tohle individuum vydává za bleka z akvárka.cz a krade mu jeho fotky!!! FUJ! Třikrát fuj. Źe se
nestydíš. Dvojitej podvod. A kdo vlastně jsi? Přiznej se!!!
Uf, a ještě jsi nějakým podloudným způsobem přinutil chudáka původního bleka aby napsal vzkaz! Někdy jses s ním potkal, využil jsi svojí
znalost hypnózy a teď mu stačí jen zavolat, říct heslo a udělá co budeš chtít. Jak podlé. Běhá mi z toho mráz po zádech. Brrrrr. Máš
ho na špinavou práci, co?!
Dobrá, nařídím původnímu blekovi úplnou deratizaci, dezinfekci a dezinsekci. Poté plynulý přechod na Malawi.

09.10.06 08:35:58
solem® – to Petra
No jestli je to to akvárium co myslím, tak doznalo opravdu velkých změn, gratuluju.

Roastlin si dej kolik chceš, ty potvory ti je stejně možná vyškubou. Takhle bych řekl že je to akorát.

Jo, je to to akvarko co myslis. Udelala jsem nekolik zmen, tady je konecna... Snad se to rybkam libi...
10.10.06 15:00:40
Hugo® – ...
dej tam este tak deset rostlinek,ja ma 32litru a cisty objem asi 27 a mam tam pres dvacet rostlinek

10.10.06 18:39:38
solem® – super
No máš to skvělé, myslím že je téměř k nepoznání.;)
10.10.06 21:01:23
vaclav® – ???
Modrá je dobrá, ale v akváriu je to něco děsnýho.

10.10.06 21:21:52
Horác® – modrá je tráva ...
No, tak jestli je akvárium kouskem přírody, tak tohle akvárium má holt tu smůlu, že zobrazuje kousek přírody pod nějakou chemickou
továrnou.
Teď nevím, jestli :o) nebo :o( ?
11.10.06 09:54:49
solem® – to václav
Kdyby jsi ho viděl před měsícem taky bys mluvil jinak. Nic si z nich Péťo nedělej, teď je to o 100% lepší a nemyslím že by závojnatkám
vadilo modré dno tím spíš že jsem si všiml že jsi ho přesypala něčím přírodnějším
11.10.06 09:58:33
solem® – minulost

Jen tak pro srovnání
[1] 2 
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Zakládání a údržba akvárií • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora