29.08.08 13:32:35
Semi® – jakou kytku místo té odumírající

Uprostřed akva mi chcípe echinodorus, chtěla bych tam dát nějakou jinou kytku. Měla by být z Jižní nebo Střední Ameriky. Uvažuji znovu o
některém z echinodorů ( neni podmínkou), jenom se nemužu rozhodnou jaká kytka by se tam hodila esteticky (tvar, velikost) nejlépe. Budu
vděčná za každý názor, co by Vám přišlo vhod za rostlinu. Díky
*ten zelený filtr uprostřed je jen dočasně než se zavede nový.
zkusil bych cabombu,nebo Bacopa caroliniana,echynodorus bleherae,je toho spousty,stačí hledat.nevim,proč to musí bejt zrovna z ameriky,ale to je
jedno.tak a jsem zvědavej,co napíše sid,zase bude hledat chyby,už se těšim.tak side,dělej,řekkni co jsem udělal špatně,šup
29.08.08 14:07:33
Semi® – Re: apinek
já už toho prohledala, ale jde mi spíš o to jak se na to z estetického hlediska dívaj jiní, a to si sama nenajdu. Cabombu chci jinam, bacobu
mam už vzadu, kde se rozrůstá. Z ameriky protože chci zachovat v co největší míře biotop...ale dík
myslíš si,že když budeš mít kytky z ameriky,bude to biotop?
29.08.08 14:35:30
Geri® biotop to už asi moc nebude... Vallisneria a Sagittarie jsou z jiného kouta než skaláry ;) To samé Ludwigia ... ale když chceš ameriku tak
určitě bych volil nějaký druh Echinodoru, jaký to už je na tobě.
29.08.08 14:36:03
Semi® – Re: apinek
to si fakt nemyslim, ale bavíme se o rostlinách
E.osiris? Heteranthera zosterifolia? Klidně i nějakou jinou Ludwigii...
a akvárko se mi moc líbí
29.08.08 14:44:52
Semi® – Re: Geri
psala jsem, že to chci zachovat v co největší míře, takže ne na 100%. navíc vážně se nesnažim vytvořit nějaký biotop typu nějakých
slepých ramen atd. jen aby to k sobě šlo. pravdu máš s valisnerii, ale Sagittaria subulata Původ: Jižní a Severní Amerika, Ludwigia mexico,
taky neni zrovna daleko. Asi jste nepochopili mojí otázku. Nad echinodory přemýšlím a přemýšlím i nad jinými. Ale ptala jsem se z
estetického důvodu tj i víc konkrétneji než jen vyber si echinodor jaký chceš. Ale třeba mě zajímalo jestli by Vám tam víc sedla vysoká,
středně vysoká, nízká, rostlina či rostlina s listy na stonku, se špičatými listy, oválnými, hranatými a co já vim
29.08.08 14:48:09
Semi® – Re: ustavprochore
jj díky za pochvalu a za radu
Máš moc hezké akvárko. Ten echonodorus tam sedí, tak bych zkusila nějaký jiný, kterému se bude dařit. Nebo co anubias?
nz, ale kytišky by to ještě sneslo
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Dekorace a dno • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora