4 • 19 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Dekorace a dno » jakou kytku místo té odumírající 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 210x
29.08.08 13:32:35  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSemi® – jakou kytku místo té odumírající
Fotka k příspěvku Uprostřed akva mi chcípe echinodorus, chtěla bych tam dát nějakou jinou kytku. Měla by být z Jižní nebo Střední Ameriky. Uvažuji znovu o některém z echinodorů ( neni podmínkou), jenom se nemužu rozhodnou jaká kytka by se tam hodila esteticky (tvar, velikost) nejlépe. Budu vděčná za každý názor, co by Vám přišlo vhod za rostlinu. Díky

*ten zelený filtr uprostřed je jen dočasně než se zavede nový.

29.08.08 13:57:52  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekapinek®
zkusil bych cabombu,nebo Bacopa caroliniana,echynodorus bleherae,je toho spousty,stačí hledat.nevim,proč to musí bejt zrovna z ameriky,ale to je jedno.tak a jsem zvědavej,co napíše sid,zase bude hledat chyby,už se těšim.tak side,dělej,řekkni co jsem udělal špatně,šup ;-)
29.08.08 14:07:33  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSemi® – Re: apinek
já už toho prohledala, ale jde mi spíš o to jak se na to z estetického hlediska dívaj jiní, a to si sama nenajdu. Cabombu chci jinam, bacobu mam už vzadu, kde se rozrůstá. Z ameriky protože chci zachovat v co největší míře biotop...ale dík
29.08.08 14:17:34  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekapinek®
myslíš si,že když budeš mít kytky z ameriky,bude to biotop? ;-)
29.08.08 14:35:30  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekGeri®
biotop to už asi moc nebude... Vallisneria a Sagittarie jsou z jiného kouta než skaláry ;) To samé Ludwigia ... ale když chceš ameriku tak určitě bych volil nějaký druh Echinodoru, jaký to už je na tobě.
29.08.08 14:36:03  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSemi® – Re: apinek
to si fakt nemyslim, ale bavíme se o rostlinách
29.08.08 14:43:27 / 29.08.08 14:43:53  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekustavprochore® – Re: Semi
E.osiris? Heteranthera zosterifolia? Klidně i nějakou jinou Ludwigii... ;-)

a akvárko se mi moc líbí palec
29.08.08 14:44:52  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSemi® – Re: Geri
psala jsem, že to chci zachovat v co největší míře, takže ne na 100%. navíc vážně se nesnažim vytvořit nějaký biotop typu nějakých slepých ramen atd. jen aby to k sobě šlo. pravdu máš s valisnerii, ale Sagittaria subulata Původ: Jižní a Severní Amerika, Ludwigia mexico, taky neni zrovna daleko. Asi jste nepochopili mojí otázku. Nad echinodory přemýšlím a přemýšlím i nad jinými. Ale ptala jsem se z estetického důvodu tj i víc konkrétneji než jen vyber si echinodor jaký chceš. Ale třeba mě zajímalo jestli by Vám tam víc sedla vysoká, středně vysoká, nízká, rostlina či rostlina s listy na stonku, se špičatými listy, oválnými, hranatými a co já vim
29.08.08 14:48:09  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSemi® – Re: ustavprochore
jj díky za pochvalu a za radu
29.08.08 20:47:59  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekTereza®
Máš moc hezké akvárko. Ten echonodorus tam sedí, tak bych zkusila nějaký jiný, kterému se bude dařit. Nebo co anubias?
29.08.08 21:53:36  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekustavprochore® – Re: Semi
nz, ale kytišky by to ještě sneslo :)

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Dekorace a dno Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 07:20:18 • 0.89 s