28.08.08 19:42:43Wulfgar® – kam pro ryby a rostliny na Karlovarsku?
Prohlizel sjem tak seznam akvaristickych obchodu a zajimalo me, kam lidi z okoli chodi pro kytky a ryby, zda muzou nejaky obchod, si akvaristu
doporucit
ja jsem spokojenej s mch.sokolov, bohuzel akvaristika kde delal, uz neni :(
Třeba ve Varech je to obecně na houby.... Na Rozcestí o tom nic neví a jsou protivní ve Sparu a Tescu to samý... Ale ta ZOO Hoch v Globusu je
docela dobrá.. nová a mají tam dobrý rybky...
a ja jsem zrovna spokojenej s tima na Rozcesti, ta mlada pracovnice je prijemna a rada poradi a docela se vyzna
v Intersparu byla taky jedna co se vyznala ale uz tam nedela. V Tescu jsem nebyl, v Globusu, jsem jeste nebyl, byl jsem tam v Plzni, a tam meli ceny
jak pro cizince, pavi ocko za 35, kytky za 120-250 :/
a jukni se určo do bohatic má tam mistnost jenom s akvaristikou a na rozcestí nechodim rád ten akvarista(zaněhož se vidává ) mi doporučil
prej dobrý a otravil jsme si akva a nebo u tržky je dobrej se ozvy dam adresi v bohaticich nakupuju rád ryby má je tam krásně zdraví od
koníčka varuju jsou nakažený !!!!!!!!! B A C H A N A T O já sem kupoval a vyklubakla se mi stoho krupička a v bohaticich ma rozumny ceny třeba
šnek za 3 kc u oníčka za 12 a nebo tetry 10-20 podle druhu coridorasi fakt dobrej zverymex
Jo, u Kruháče a v těch Bohaticích - na ty sem zapomněl.. Ty sou ochotný, ten pan Bergman v Bohaticích mi dal i několik věcí zadarmo.. Teď
už to tam i vypadá líp - přestavěl to tam....
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení