0 • 7 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Ostatní » Jak vyměňujete část vody v akvárku? 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 231x
26.08.08 20:35:56  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveksokar® – Jak vyměňujete část vody v akvárku?
Zdravím.
Chtěl bych se zeptat především akvaristů co mají maxi akvária,ale i ostatních,jakým způsobem vyměňujete vodu v akva?
Při mém objemu mi to dělá potíže a tak mě napadlo koupit sud o objemu tak 100 až 200L do něj dát ponorné čerpadlo a čerpat tak jednou týdně 100 až 200l do akva.Starou vodu vypouštím hadicí,ale jde mi o napouštění.

Děkuju za náměty a rady.

ahoj ahoj
26.08.08 20:41:44  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekfilipsi® – Re: sokar
A co take primo hadici z vodovodu? Nebo musis vodu nejak upravovat (treba cast osmoticke)?
26.08.08 20:45:39  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveksokar® – Re: filipsi
No chtěl bych odstátou a né rovnou z vodovodu,ale taky by to šlo.Mohl bych použít vodu z butarů na teplou vodu,ale utahne to ten tlak vody v potrubí až do akva?
26.08.08 20:46:31  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - TomášB®
ja bych to taky udělal jak říká flipsi
26.08.08 20:49:28  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekAlena.sv® – Re: sokar
Přesně tím způsobem dopouštím vodu do akva já.Mám akvarijní čerpadlo,na kterém mám na vývodu hadičku,kterou napouštím vodu do akvária.Je to bez dřiny,vodou z kanystrů(vozím si vodu ze studánky),tak krásně dopustím akva.
A ještě malá vychytávka:hadičku mám na konci ohnutou do tvaru J,takže ji krásně zachytím za okraj akvária a nemusím ji držet;
a na elektrické šnůře mám zapojený vypínač,takže si při potřebě zastavení vody jen klapnu vypínačem a nemusím tahat šňůru ze zásuvky. palec ;-)
26.08.08 21:09:54  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekthunderstorm®
nejlépe uděláš když odsaješ vodu odkavačem a zbytek doliješ...
26.08.08 21:14:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveksokar® – Re: thunderstorm
No jo ale rejnoci a arowana maj dohromady jen asi 35 "bobků" za týden a to odsaju max s 5 litrama vody.

Líbí se mi nápad od filipsi.
Že mě to hned nenapadlo
tone

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Ostatní Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 04:00:36 • 0.89 s