Fórum » Ostatní » co za ryby do 150 litrového akva??
25.08.08 14:20:03
pancernicek® – co za ryby do 150 litrového akva??
zdravim 12 září tuten rok budu mí nové akva 150 litrů co by jste tam dali za ryby ?? na výšku to bude 60 cm na délku také 60 a na hloubku 40
cm . předem děkuji za odpověď danio123
Třeba párek nebo dva skalár a něco malýho tomu. Anebo jako já pár čichavců modrejch, 3 ancistrusy a spoustu kytek. Pak se to nemusí tak
často čistit

2skaláři amazon,10teter žhavých a na dno několik pancéřníčků black,nebo jak se jmenují.tahle sestava se mi osvědčila nejvíc.jen se mi to
nezdá jako 150l,ještě to přepočítám
já jsem se rozhodl že si udělám živorodé akva
no tak proč se ptáš lidí,když už jsi rozhodnutej?hlava se díví co huba mluví
25.08.08 18:49:44
lipli® – Re: danio123
To je skoro škoda udělat z toho jen živorodé akva. Tak ale vyber nějaké zajímavé druhy např. nějaké divoké forky paví ok, či platy typ
mickey mouse
proč ne?

ale dej si pozor, abys tam neměl moc ryb (a odpadních látek) - vzhledem k jejich nedokonalému trávení ...
no, to tam toho máš celkem dost

jen si nech od taťky taky poradit, kolik těch rybek si tam máš dát, aby bylo reálný udržet tam
rovnováhu
Lidičky. mám ten samej problem... Právě sem si v aci koupil 150 l aqa z obchodu kde to chlapík odmítl již jako hotovou zakáázku, se slevou.
Copak by jste mi poradili za skušenosti co za dno, techniku , dekorace a podobně... ?
30.08.08 13:21:37 / 30.08.08 13:24:10
R -
isamik® – Re: thunderstorm
Osobne bych poradil, hledej, hledej, hledej a urcitou predstavu si tim utvoris sam... Nehlede na to ze si rozsiris obzory a vyvarujes mnoha chyb.
EDIT: opakovane upozornuji na hledani, protoze si myslim, ze v tyto zakladni otazky padaji co tyden...
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Ostatní • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora