10 • 27 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Technika » Osvětlení » Osvětlení pomocí led diod 

Téma bylo uzavřeno. Není možné přidávat další reakce.

24.08.08 16:47:41  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekthunderstorm® – Osvětlení pomocí led diod
Zdravím, máte ěkdo bližší zkušesti s Led osvětlení akvárka? Zaímá mě vše... použití u malého nebo u většího aqa. a nemyslím noční svícení, ale přez den a jeho zapojení nebo zkonstruování a napájení... díky za info
24.08.08 17:24:47  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJurasek® – Re: thunderstorm
Docela dost se toho napsalo třeba zde: http://rybicky.net/forum/4030
24.08.08 17:27:05  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkiwik22®
no neviem,mne sa moc neovecilo,no ale to nemusi platit aj u teba..ja si myslim ze ziarivky su lepsie...
24.08.08 20:11:05  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekthunderstorm®
no mě jde hlavně kdybych si pořídil více menších druhových aqa víš ? :-) to by bohatě stačilo a prosvítilo .
24.08.08 20:18:28  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekfilipsi® – Re: thunderstorm
Otazka je, co je u tebe duvodem k pouziti led osvetleni. Pokud te k tomu vede vidina uspory, to se ti nepodari (zatim). Pokud radost z experimentu, a financni zdroje te netrapi, sup do toho.
Uz toho v ruznych diskuzich bylo popsane spousta, a rodi se i prvni experimenty, bohuzel zatim nic moc (protoze jsou vetsinou asi diky financim zoufale poddimenzovane).
Cele toto pisu z hlediska funkcniho akva s normalnimi rostlinami, ktere maji rust, ne pouze svetla aby bylo videt.
24.08.08 20:28:24  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekthunderstorm® – Re: filipsi
no já myslel že by to přišlo celkově levněji jak přizvat více zářivek ... díky tedy za info.
24.08.08 21:27:50 / 24.08.08 21:28:43  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - Štěpán®
Na tohle téma už tady jedno vlákno je (odkaz už je výše/níže), pokračujte případně tam, zamykám.

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Technika Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 07:41:13 • 1.561 s