[1] 2 

dobry vecer mela bych prosbu mam rybu uz delsi dobu schanela jsem o ni nejake informace ale nikde o ni neni nic.je asi 15cm dlouha a je tmava a lezi
furt brichem nahoru,ma modre oci a dlouhe vousy.jednou se mi zbarvila do bila.ma rada tmu.
Možná je to jeden z rodiny anténovců.
22.08.08 22:53:04
RAP® – Re: alca
Že by druh Peřovce?
22.08.08 22:55:39 / 22.08.08 22:55:55
wladys® – Re: alca
Pokud leží břichem nahoru a stále žije,tak bych tipl na péřovce.Anténovci pokud jsou na živu tak břichem vzhůru neplavou.Jinak fotka.....
bída!
Tak třeba můj anténovec plave vertikálně a pak horizontálně ... je nějaký divný

tak jsem davam jeste dve fotky snad jsou lepsi
živorodka duhová
Bexim napsal: živorodka duhová

to snad ne
to alča:jde o nákýho péřovce,pokud mysliš tu skvrnu na kořenu a na skle je ancistrus..
na druhý fotce snad ani nic neni
ne ancitruse poznam ty tam mam dva.tohle bude nejaky perovec teda si myslim.a zivorodky taky znam takze smula
napsal jsem to jinak?
jak jinak?
24.08.08 07:38:29
Yirka® – Re: ala
Já ti to tedy napíšu po lopatě: kolega "mch.sokolov" napsal to co je možné vidět na tvých fotkách nefotkách. Pokud chceš, aby ti
někdo pomohl, musíš přiložit foto, kde lze vůbec něco identifikovat. Při vší úctě ke kvalitě provedení tvých posledních dvou
fotografií jsou k účelu identifikace k ničemu.
No máš pravdu, koukal jsem na obě ty fotky asi 15 minut a na tý jedný nic není a na druhý je ,,něco´´ - spíš jen ocas ryby.

no jo ale ono me to lip vyfotit nejde sorry.kdyz na to rozsvitim tak neni nic videt protoze se mi tam ukaze fotak a z mobilem to jde tezko.jinak se
omlouvam ze neni nic z toho videt sorry.
24.08.08 12:40:46
Geri® tipnul bych to na Synodontis velifer, ale těžko říct... a když ne ten tak určitě jiný druh Peřovce.
24.08.08 15:21:48
Yirka® – Re: ala
Zkus si přečíst něco o focení rybek, je toho tu ve fóru i na jiných akvawebech fůra.
ale jine ryby me jdou krasne ja nevim proc tahle ne.kdyz jsem fotila kancika perletoveho tak to byly krasne fotky.ale stejne se podivam dik

tak pridavam lepsi foto teda segra se snazila
16.09.08 12:32:56
aluska21® – Re: aluska21
16.09.08 13:02:52
R -
Killer® – Re: aluska21
najeď si v atlase na péřovce a třeba to tam někde najdeš..přesnej druh asi nikdo neurčí
16.09.08 13:02:52
R -
Killer® – Re: aluska21
najeď si v atlase na péřovce a třeba to tam někde najdeš..přesnej druh asi nikdo neurčí
diky ty jsi mel nejpresnejsi odhad podle obrasku je to presne on moc moc diky
[1] 2 
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora