3 • 15 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Zakládání a údržba akvárií » Jaký kryt na šestiúhelníkové akvárko 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 241x
21.08.08 18:49:57  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpavlína® – Jaký kryt na šestiúhelníkové akvárko
Potřebuju kryt na šestiúhelníkové akva, ale kupovat se mi ho nechce, nemáte někdo tip jak ho vyrobit doma??? Akvá má průměr 40cm. Díky moc
21.08.08 19:27:13  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekapinek®
no je to jednoduchý:)
uřízneš si prkno přesně podle akvárka,tak cenťák radši navíc,olištuješ to a ze spodu to vylepíš folií na autobusy,nebo to natřeš lakem.
nevim jaký máš světlo,ale dejme tomu,že žádný....třeba si koupíš světlo jebo,nebo jakou značku chceš dle délky akva a do toho krytu vyřízneš otvor podle toho světla,je jasný,že musí bejt menší(otvor),aby sětlo nepropadlo.no je hotovo:)
to zas bude kritiky,ale já prostě neumim psát :-)
jo a ze spodu toho otvoru dáš třeba plexi,nebo sklo(na EL háčky),aby se do toho světla nedostala vlhkost.
24.08.08 16:47:42  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpavlína® – Re: apinek
Díky za radu, já bych představu už nějakou měla ale asi se to nedá moc provést, no nějak si s tím pohraju a zkombinuju můj pln i s tím tvým. Ještě jednou díky ;-)
25.08.08 08:55:05  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekapinek®
určo si poradíš ;-)
25.08.08 12:07:07  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpavlína® – Re: apinek
jojo, večer jedu pro potřeby abych to dala do kupy Ve čttek budu akva čistit ale nadšená z toho moc nejsem, ani se mi do toho nechce, ale bohužel se nedá nic děl :-(
25.08.08 17:47:54  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekapinek®
já bych ten kryt udělal,když bude akva prázdný,budeš moct zkoušet elektroniku,aniž by jsi nějak stresovala ryby.prostě si to všechno krásně zkusíš a bude to v pohodě.

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Zakládání a údržba akvárií Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 06:43:32 • 0.862 s