9 • 31 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Hodí se tyto rybky k sobě ? » okousané ocásky pavích oček 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 118x
21.08.08 07:37:32  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekŠtěpán (958585299369) – okousané ocásky pavích oček
Poraďte mi někdo prosím. Pečlivě jsem prostudoval tyhle stránky a do svého 100l akvárka jsem dal k sobě Black Molly, Mečovky,Neonky,Razbory klínoskvrnný,Tetry černý,Dania pruhovaný,
Ancistruse a Paví očka. Akvárko mám 14 dní a všem i rostlinám se daří dobře, jen samečci od Pavích oček mají neuvěřitelně ožraný ocásky. Nemůžu ale přijít na to, kdo jim je ožírá? Nemáte někdo tip? Díky moc!
21.08.08 08:01:39  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekstanovsky®
Nejsem si jistý ale možná to dělají black molly. Někde jsem četl že rády ožírají ocásky i závojnatkam
21.08.08 08:41:33  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSid® – Re: Štěpán
Sledujte dánia.
21.08.08 09:03:40  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekamirinda®
já měl stejný problém a po měsíci sledování jsem na nic nepřišel, nezbylo nic než že sem nechal spolu jen očka, mečovky a neonky, ted je klid ano , možná i ta Tetra by mohla X-)
21.08.08 10:00:26  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekwayn® – Re: Štěpán
Nepíšeš počty jednotlivých druhů ryb (což může mít velký vliv na jejich chování), ale vzhledem k velikosti akvária pokud nemáš od každé jednu nebo dvě, tak jich tam bude celkem dost, ne-li příliš. V tom případě bych si to tipnul na bakteriální rozpad ploutví, zvláště pokud se jedná o velkoocasou formu. Řešením by pak nebyly léky, ale optimalizace počtu ryb a druhového složení a optimalizace podmínek v akváriu (účinný filtr, dostatek rostlin, pravidelná údržba...).
21.08.08 16:23:36  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekustavprochore® – Re: Štěpán
Fotka těch "ožraných ocásků" by nebyla? Nebo alespoň podrobnější popis...
Jinak pozorujte ;-)

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 07:35:29 • 0.921 s