2 • 12 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Nákup ryb » Je rozumné nakupovat akvarijní rybi přes E-shop 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 314x
20.08.08 19:52:19  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekklikva® – Je rozumné nakupovat akvarijní rybi přes E-shop
V několika E-shopech jsem vyděl na prodej několik častých druhů akvaryjních ryb.Není dobrkový prodej živích tvorů týrání zvýřat?Přežijí transport ryby bez ujmy?
20.08.08 20:16:37  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekUnnamed® – Re: klikva
Mnohdy tito chovatele nebo e-obchody zabali ryby lepe, nez v obchode, takze s tim naprosto souhlasim. A kdyz jsou ryby nemocne, poslu jim to zpet.
20.08.08 21:03:25  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekBarney® – Re: klikva
Já bych řekl, že když rybky, které chceš a nemají je v akvaristice poblíž tvého bydliště atd, tak není jiná možnost, než si je objednat přes internet a nechat poslat kurýrem ČD.
Jediná nevýhoda koupi přes net je, že nevíš, jestli ti dají správné pohlaví, prostě na ty rybky nevidíš ... Jinak souhlasím s Unnamedem. ;-)
Já osobně bych doporučoval Vivárium Mělník: http://www.vivarium.cz/ ;-)
20.08.08 23:38:27  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekiblik® – Re: barney
no já taky bych doporučil vivarko nejsou tam žední amatéři jako třeba v super zoo ve svitavách
21.08.08 06:19:47  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekferasusa®
Taky souhlas. Ryby vždy v pořádku a super stavu. Ještě ani jednou nepřišly nemocné a skoro vždy tam byl nějaký bonus...
21.08.08 11:34:48  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekiblik® – Re: ferasusa
nadkoliks obědnávals
21.08.08 17:47:31  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekferasusa® – Re: iblik
Beru toho vždy více s bráchou a kámošem ahoj
21.08.08 20:20:13  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveksokar® – Re: iblik
Taky doporučuju vivárko.Poslali mě kurýrem černou arowanu za 6500Kč a ok. hop
22.08.08 09:15:39 / 22.08.08 10:51:07  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDinamit® – Re: iblik
Prosimtě, můžeš mi přeložit do češtiny tu druhou část věty? Nějak jsem jí nepochopila :-( .

to klikva: když už bych si kupovala ryby přes web, tak určitě vyrat nějakého dlouholetého a kvalitativně ověřeného prodejce. Ovšem jestli tu samou rybu maj v akvaristice za rohem, tak pak je alespoň pro mě jasná volba ;-)
23.08.08 10:08:46  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekiblik® – Re: crxjet
oni jedou "jen" 5 hodin nekdy mín nekdy víc a na vivarku třeba udávají že tam májí kyslík na 24 hodin takže to je ok ne?

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 06:38:15 • 0.909 s