4 • 19 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Cichlidka ramirezova - samec a 2 samice ? 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 167x
19.08.08 22:29:51 / 19.08.08 22:55:59  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekBarney® – Cichlidka Ramirezova - samec a 2 samice ?
Ahoj,
dneska jsem si koupil jednoho samce a 2 samice Cichlidky ramirezovy, koupil jsem 2 samice, aby si samec našel tu pravou... :-)
Až si samec vybere svou nastávající, tak ta druhá samička bude chudák sama, co mám udělat ? Koupit jí samečka, asi ne, co ? Splachovat se mi je nechce ani za nic.
Prosím poraďte. :-O
19.08.08 22:42:44 / 19.08.08 22:43:07  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPrimainfo® – Re: barney
Ahoj, věci s ramirezkama celkem podrobně diskutujeme tady http://rybicky.net/forum/7764?r=90
Tak není důvod tam nepřidat i tvůj dotaz. I když s rybičkama v hajzlíku, jen kvuli tomu, že přebývá z ideálního páru, se nežertuje. no
19.08.08 22:44:27  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekBarney® – Re: Primainfo
A tak já to tam jdu kopnout. ;-)

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 06:42:16 • 0.856 s