4 • 18 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Technika » Filtry » filtr x vzduchování 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 136x
09.10.06 11:10:48  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekKačka (-12-11-10-9) – filtr x vzduchování
Ahojky, chci se zeptat, jestli je možné vypínat filtr, když mám zapnuté vzduchování? Četla jsem, že se filtr vůbec vypínat nemá, aby neumřely bakterie, ale když je to pod vodou a běží vzduchování tak by to snad vadit nemělo ne? Díky moc za odpověď
09.10.06 11:31:13  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSidonius (-12-11-10-9) – Vypínání filtru
Zkuste věřit tomu, co jste četla. ;-)
09.10.06 16:05:39  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJammes® – filtr
přesně tak filtr se nevypíná má běžet neustále
09.10.06 20:30:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekŠtěpán (-12-11-10-9) – .
Jedná se o bakterie ve filtru, když ho vypneš tak se dusí ve stojatý vodě a je úplně jedno co se děje v akvárku...
09.10.06 21:16:59  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekKačka (-12-11-10-9) – filtr
No jo, ale teď jsem si tady přečetla, že když léčím krupičku malach. zelení, tak mám filtr vypnout a to tam ty bakterie neumřou? A taky mám strach o ryby, mám zvýšený dusitany, když vypnu filtr, aby je to nezabilo...:(
09.10.06 21:20:49  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveknigule® – akt. uhli
mozna me zkusenejsi opravi.
ale nemela bys vypnout filtr, jen z nej vyndat cast naplne - aktivni uhli, to leciva zadrzuje, takze z filtru uz se zpet do vody nevrati.
09.10.06 21:28:15  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekKačka (-12-11-10-9) – filtr
Já tam asi uhlí vůbec nemám, teď jsem se byla dívat :-) . Mám tam jen nějakou houbu, v druhé nádržce takový jako keramický válečky a zase houbu.... Kupovala jsem akvarijní set a tohle už tam bylo
09.10.06 21:37:39  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveknigule® – uhli
uhli jsou takovy malinkaty cerny kousicky v sitovanym pytlicku, jestli ho tam nemas, tak by to melo byt ok. myslim, ze leky i bez toho uhli postupne vyprchaji. ale nejsem odbornik tak radsi jeste pockej, az napise nekdo zkusenejsi ;-)

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Technika Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 06:42:35 • 0.858 s