8 • 32 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Nemoci » Samci pavích oček 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 143x
09.10.06 11:25:07  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekXantis® – Samci pavích oček
Prosím o radu,měl jsem 4samce pavích oček a našel jsem 3bez ocasní ploutve mrtvé,4 co přežil ji měl taky dost okousanou,nakonec též umřel,byla to rivalita mezi samci nebo nemoc?Předem děkuji za rady.
09.10.06 12:33:49  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekEva® – samci p.o.
Možná měli a mají rozpad ploutví. :-(
09.10.06 16:04:37  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekXantis® – smůla
tedˇ umřela i neonka,chyběl jí kousíček ocasní ploutve,celá se přetočila. :-(
09.10.06 20:27:31  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekEva® – ---
To je mi líto. To bude asi ten bakteriální rozpad ploutví, ale nejsem odborník a on Ti nikdo jiný zrovna neporadí. Podívej se tady do nemocí tam píší jak se jmenuje lék, co se na to dává. Nedávno jsem si koupila paví očka, měla jsem je v karanténě a taky to jedno mělo nějaké okousané ploutve a potom chcíplo. No snad Ti to potvrdí ještě někdo jiný abys měl jistotu. ahoj

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Nemoci Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 07:34:46 • 0.868 s