8 • 21 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Krmení » Názory a rady ohledně krmení » Aku krmítko - vzdálené jezírko 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 173x
01.08.08 17:41:52  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMaruš (433801470-7) – Aku krmítko
Zdravím všechny,
řeším problém s krmením rybiček v mém jezírku.Není to tak snadné,protože jezírko je asi 500 m od mého domu a nevím,jestli bych se tam dostala každý den a automatické krmítko zde být nemůže,protože sem nedosahuje elektrické vedení,chci se zeptat,jestli by rybičky stačilo nakrmit jedenkrát za den a asi 5x za týden - samozřejmě je jezírko hustě osazeno rostlinstvem, nepříjemnost s elektřinou by možná vyřešil přenosný zdroj nebo aku krmítko ... sad
03.08.08 22:06:41  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPolux® – Re: Maruš
neprijemnost s elektrikou by vyresil pekne schovanej prodluzovak :)
03.08.08 22:14:47  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLádíček®
Domluv se se sousedy,že se napichneš k ním na elektřinu a že jim to budeš platit a problém vyřešen smich :)
03.08.08 22:15:43  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDinamit® – Re: Maruš
500 m od baráku? A co děláš tak náročného, že to nestíháš?

Řiká se, že by ryby měli jeden až dva dny v týdnu hladovět, aby vytrávili. Nevim jestli je to pravda, ale kolikrát když jedu na víkend pryč, tak dostanou v pátek a pak až v neděli a zatim si nestěžovaly ano
04.08.08 11:05:18 / 04.08.08 11:06:53  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRAP® – Re: Maruš
Nemusíš si dělat starosti. Víš co jídla si ryby v jezírku najdou sami, řasy,hmyz části rostlin. Co by měli říkat lidi, kteří se dostanou k jezírku jen o víkendu. ;-)
04.08.08 11:53:27  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRoman®
Tak pokud není jezírko přerybněné, tak se o sebe postará samo.v přírodě ty rybky taky nikdo nekrmí, krom pošahaných rybářů jako jsem já ;-)
04.08.08 12:06:17  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMischel196® – jazierko
a mas tam karasy?ak ano, tak to staci, nie su to narocne rybicky :)
05.08.08 15:09:05  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDušan2®
Tak s tim bych si hlavu vůbec nelámal, Já do jezírka přihodím tak jednou, maximálně dvakrát za měsíc, pokud vzpomenu a karásci rostou jak o život. Znám i kluka co jim dá parkrát na jaře a pak už celej rok nic a taky rostou a sem tam má i mladý a vyrostou. Tam maj stále co dlabat. Myslím že sem to i někde čet v knížce ze se nemusej krmit, ( pokud není přerybněno), tak se o ko postará příroda sama: komáří larvy, nějakej ten hmyz ........... Stačí jen trochu z jara, dokud není jště hmyz, ale prej ne když je asi pod 10°C, to prej nežerou
05.08.08 18:03:55  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekvaclav® – Re: Dušan2
Pokud jsem měl v jezírku karásků málo ani umělé krmení nežraly. Hmyzu na hladině posbírají tolik že nad tím mým ohrnovaly nos. :-)
11.08.08 21:19:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMaruš® – Re: Maruš
Tak díky moc za názory,jsem ještě nezkušený začátečník,tak jsem nevěděla.
4 Ládíček - je to ve volné přírodě, žádní sousedé :-) :)
11.08.08 22:52:07  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLádíček® – Re: Maruš
Tak to potom jo :-D X-)
12.08.08 07:37:38  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMaruš® – Re: Ládíček
:-) :-D

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Krmení Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 06:50:04 • 0.921 s