10 • 24 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Demasonky prave vypustene z tlamy co jim dat za krmivo....vcera sem je nasel....30.7. 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 141x
31.07.08 10:08:18  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpentS® – Demasonky prave vypustene z tlamy co jim dat za krmivo....vcera sem je nasel....30.7.
Takze ani sem nevedel ze samicka demasonky ktrema ma do cca 4,5cm ma mali v tlame porad se schovavala samec ju prohanel tak sem myslel ze je to nejaky druhy samec ktery je zahaneny ale vcera sem ji nasel za pozadim ani nevim jak se tam dastala a jak sem ju chtel chytit tak sem nasel ze mi tam plavou dalsi tri malinky samicku sem odchytl a vratil do akva a jednoho malinkyho sem s uspechem chytil a dal ho do druheho akva samozdrejme se stejnou vodou jaka je ve velkem a a mam tam molitan filtr a topitko jinak mam 3kousky pokud ty dva jeste chytnu teda a pokud jich tam neni vic ale pochybuju....tak co by ste mi doporucily na jejich krmeni spis sem uvazoval o necem susenem nebo mrazenem protoze artemie se mi lihnout nechteji kvuli trem ale kdyby to bylo nutny no kazdopadne budu rad za vase rady....
31.07.08 15:23:04  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekVlastomenn®
podla mna si same najdu zbytky krmiva cize mensie ciastocky co vecsie ryby nezpapaju

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 07:45:18 • 0.887 s