6 • 21 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Nemoci » je to krupička 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 115x
13.10.06 08:00:09  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – je to krupička
Mám závojnatku a má také biele bodky na chvoste a aj ten chvost má nejaký roztrapkaný. Nikde inde po tele žiadne bodky nemá a nemá to žiadna iná ryba. Je to krupička v začiatočnom štádiu?
13.10.06 08:07:19  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekHavel-st (-12-11-10-9) – krupička
Nejspíš je, já to měl u teter císařských, méně a později u neonek a ostatní ryby nic.
Přeju úspěšnou léčbu :-(
13.10.06 08:36:41  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – k
vďaka :-(
13.10.06 08:48:34  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – soľ
koľko mám dať soli na 50 litrové akvárko?
13.10.06 10:07:27  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkatunka® – ...
Ahoj, já jsem měla na závojnatkách krupičku teď. Začalo jim to taky na ploutvích, na tělo se rozšiřuje až když to neléčíš. Dala jsem zarovnanou polévkovou lžíci soli na 30l, malachitovou zeleň podle návodu (stála 16 Kč) a zvýšila teplotu na 28. Za tři dny tam neměly vůbec nic. Hodně štěstí
13.10.06 10:19:49  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek® – díky
už som tam dal malachitovu zeleň dal som aj soľ. Vďaka za upozornenie! Ahoj! ahoj

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Nemoci Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 07:18:38 • 0.889 s