6 • 16 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Nemoci » čtverzubec-ztuhlá ocasní ploutev 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 156x
19.07.08 20:21:18  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMoonci (-12-11-10-9) – čtverzubec-ztuhlá ocasní ploutev
Opět mám problém. Jeden z mých posledních 3 čtverzubců mi začal plavat hlavou dolů.Přitom stojí na místě a zdá se mi, jako by měl ztuhlou ocasní ploutev.Přitom ani nemá zájem o potravu a drží se u dna. Nevíte, čím to může být??Už jeden mi před 2ma dny umřel.
20.07.08 09:36:51  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekchytek® – Re: Moonci
O jaký druh čtverzubce se jedná?
20.07.08 20:04:06  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMoonci (-12-11-10-9) – Re: chytek
čtverzubec zelený
21.07.08 00:22:22  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekchytek® – Re: Moonci
čtverzubci obecně jsou citlivý na léčiva, takže pokud se objeví příznaky nemoci, je už pozdě. Důležité je udržovat kvalitu vody (opravdu dodržovat odsávání kalu a výměnu 1/4 - 1/5 vody týdně) a její parametry. Prevence - nebrat živou potravu z pochybných zdrojů, nepřekrmovat....mně čtverzubci zelení vydrželi 1 rok (teď mám čtverzubce trpasličí a ti jsou oproti nim nenároční a navíc jsou sladkovodní. ...snad ti to vyjde a aspoň ty "2" ti přežijí.

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Nemoci Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 06:57:49 • 1.437 s