18.07.08 14:29:40
pancernicek® – co se hodí za ryby k pavím očkům
Dobrý den chci se zeptat co se hodí za ryby k živorodkám duhovím .děkuji za odpověd danio123
Já myslím že by se určitě snesly s ostatníma živorodkama

Ancistrus by snimi taky mohl bejt

<br />
Pancernicci Ted je jen otazka co bys k nim chtel dat
a co třeba čichavci?? já jsem tam měl dania a ty dania je uhnali a pochcípali mi jako ty paví očka a panceřníčky už tam mam a snáší se
výborně mam tam 2 kropenatý 2 skvrnitý a 2 zelený
tak odepíše mi někdo něco
paví očka se snesou skoro se všema rybama do 15cm, u mě skaláry, závojnatky, betty, čichavci i rájovci, všechni může být ale větší ryby
okolo 20cm bych nedával
skalary, rajovce a betty nedoporucuju

zavojnatky taky radsi ne

18.07.08 16:00:24
robot007® – Re: danio123
Čichavci? no hele já si mýslím že by to šlo já stím zkušenosti teda nemám ale mám Čichavce perleťový s Mečovkama a je to v cajku
Pokud to budou odrostlejší paví očka, tak i ty skaláry, ale mladých se asi nedočkáš, protože ti je skaláry všechny sežerou
mrako, já vím že je to nevhodné ale jen říkám že se u mě snesou
Z mého mládí když jsem je měl: na dno panceřníčky, ancistruse, neonky do středu, nebo black molly, mečovky, čichavci mi s očkama problém
nedělali.
Tak já mám u p.oček neonky,parmičky pětipruhé,2x ancistruse a mečovky všici jsou spokojení

jj, já u nich mám skaláry, ancíky, čichavce, pestřence a vše v poho, očkám se daří dobře
no já u nich mám dania tečkovaná a jsou v pohodě, normálně jsou mezi nima i mladý-teď tam mám párek 14 dní starejch, normláně kolem nich
plavou, nic jim nedělaj. Měla jsem u nich mečovky, permanentně tam mám ancistruse a teď i docela velkýho (cca 12-15 cm). Neměla jsem ani
problém se samičkou rájovce. Samec mi jich půlku požral, ale jakmile tam byla jenom samička, tak taky bez problémů i s malýma. Taky chvíli
black molly, pak platy a parmičky pětipruhý, taťka míval kdysi akvárko se skalárama a taky tam měl paví oka. Myslím, že tam pujde skoro
všechno v rozumný velikosti, pokud to není nějaká masožravka a pokud jim bude vyhovovat stejná voda.
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora