5 • 15 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Copak je to za rybičku ? » Můj samec pavího oka má divný ocas 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 213x
17.07.08 12:50:33 / 17.07.08 12:51:40  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekrybářkandy® – můj samec pavího oka má divnej ocas!!!
Fotka k příspěvku ahoj můj samec pavího oka je vlastně z mého odchovu a narostla mu fakt divná ocasní ploutev jak je na fotce(obrázku)mužete mi poradit jak to vlastně vzniklo nebo jestli je to vzácnej druh???má totiš z jednou samičkou 2 mládata a to jsou velmi mladí rodiče.je ta ploutev přenosná???ale není otrhaná od ostatních ryb potlesk palec ano

17.07.08 13:15:12  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmarsz®
Nic vzácného na tom asi nebude. Je to nakřížené na tisíc způsobů. Každá rybka vypadá jinak a většinou vydrží kulove. Dobrý chov se pozná spíš podle toho, že mladí odpovídají opravdu rodičům. Existují speciální stránky o chovu gupek, kde o tom odborníci docela odborně pojednávají. :-) třeba: http://www.guppy.webzdarma.cz/
17.07.08 13:50:59  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpakozdy® – Re: marsz
chcel som si precitat ale ten web je naozaj necitatelny :-)
17.07.08 14:10:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJurasek® – Re: pakozdy
Po kliknutí na blikající odkaz "zde" je docela dobře čitelný.
17.07.08 14:13:29 / 17.07.08 14:16:15  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - oldkiwinka® – Re: pakozdy
http://www.guppy.webzdarma.cz/genetika.htm
Předkové rybky jsou vždy neznámí

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 07:03:35 • 0.86 s