4 • 17 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Mlsné skaláry 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 221x
12.07.08 18:38:32  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPéťa® – Mlsné skaláry
Jsem začátečník, spíše rybek na okrasu.S dcerou se nám líbí skaláry.Suchýho krmení se netknou.Přímo ho vyplyvnou.Baští pouze mražený.Mám Mix a Artemia.Je ještě něco na trhu co by jim chutnalo?
12.07.08 18:41:41  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDonJuanKarlos® – Re: Péťa
Jak sou ty skaláry veliké. Mě zprvu také nejdely sušené, ale časem se to naučily.
12.07.08 18:47:19  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPéťa®
Tělo mají vysoké asi 4cm.
12.07.08 19:01:14  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekzabak® – krmení
Já myslel že skalárám se dává to granulové krmivo, tolik ne vločky..
12.07.08 19:15:17  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDonJuanKarlos® – Re: Péťa
To sou ještě prcci :-) Zkus zjistit čím je krmili ve zverimexu nebo odkud je máš. Co používáš za suché krmení?(značku) některá jsou dost nekvalitní.
12.07.08 19:16:18  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - oldkiwinka®
Pokud se častěji objevované ryby naučí (zvyknou), přijímají cokoli.
12.07.08 19:29:28  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPéťa®
Když jsem je kupovala i s jinými rybkami tak mi všeobecně vysvětlil,že to mám střídat.Jeden den sušený maso,druhý den sušený brambory a třetí den jim udělám radost mraženym.Asi po třech týdnech mi uhynuly.Řekla jsem mu to a prodavač mi naznačil,že když je budu krmit jenom suchym tak chcípnou hlady.Koupili jsme si další dvě a od tý doby je krmim obden mraženym a je to ok.Je to asi dva měsíce.Suché mám Tetra.Ostatní rybky jsou živorodky.
12.07.08 19:40:26  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPéťa® – zabak
To nevím,že granule.A malý?A je jedno jaká značka/plovoucí=neplovoucí/?
12.07.08 19:53:27  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDonJuanKarlos® – Re: Péťa
Kup Tetra Min ;-) Mě to žraly a žerou bez probému a Tetra Min patří k nejkvalitnějším krmením vůbec.
12.07.08 20:49:41  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmch.sokolov® – Re: Péťa
ty sušený brambory jak děláte? jako chipsy(brambůrky)? nesmysl..skalár je ''dravá'' ryba a to znamená že chtěj maso,jako jsou dafnie,koretra,patentka,to vše se nechá koupit...jinak myslim že vločky se nauči žrát,jen jim stači 1-2 dny nedat nažrat a požerou i jak se řiká,suchý z nosu:-)jinak granule s přidavkem masa a celkem kvalitni je od SAKu... X-) tim my krmime na odchovně a žádnej problém..
12.07.08 22:52:42  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekspooky® – Re: Péťa
Ja kŕmim prevažne mrazeným: koretra, patentky, dafnie, larvy čierneho komára, artémia, ...
Zo suchého: TetraMin, Sera Vipan, Tetra Menu, Sera Vipagran.
Do mrazeného krmiva pridávam 1 x týždenne vitamíny Sera Fishtamin. Skaláry sú zdravé a pravideľne každých 14 dní sa mi vytierajú. Momentálne aj odchovávam poter(cca. 200 mladých). ano
12.07.08 23:24:19  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekzabak®
Momentálne aj odchovávam poter(cca. 200 mladých). ano
tyjo 200 malých skalárek to musí být nádherný. hmm
13.07.08 08:28:00 / 13.07.08 08:33:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPéťa®
Díky za rady.Určiě jim něco pořídím.Nemám v akvárku jen skaláry.ty jsou jenom dvě.Proto taky něco jinýho než maso.Nebo je mám rozmazlovat? Když uvidim,že se jim vede dobře tak přikoupím.Teď se učím odchovávat mečovky,jen tak pro radost dceři.
13.07.08 08:38:13  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPunisher®
tak ja je krmim vločkama patentkama a ted přes leto jim chytam perloočky nachytam necham zvlašt v malem akvarku tak den at se pročisti a pak je s tim krmim.. Nebo ještě žizalama a kostnakama a to je potom v akvariju radosti hop ano ahoj
13.07.08 10:26:24  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDonJuanKarlos® – Re: Péťa
Můžeš zkusit chytit živé černé larvy komára. Jsou skoro v každém sudu na vodu, mají rádi stojatou vodu. Takže je lepší chodit když delší dobu neprší. Stačí obyčejná sítka, rychle s ní projedeš hladinu a uvidíš, jestli si něco chytil. ahoj
13.07.08 10:30:10  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPéťa®
Nemám možnost na panelákovém sídlišti
13.07.08 10:31:56  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDonJuanKarlos® – Re: Péťa
Tak ty mražený.
13.07.08 10:44:04  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmch.sokolov®
Péťa napsala: Nemám možnost na panelákovém sídlišti

já taky bydlim na sidlišti v paneláku a skoro denně krmim živou :-)
12.08.08 11:22:11  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPéťa®
Koupila jsem skaláram granule a ono jim to chutná.Díky za tun radu.Tetra min-sušené se toho ani po měsíci a půl nedotknou.
12.08.08 12:21:28  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveknavik® – Re: Péťa
Moje skaláry mají nejraději patentky (mražené i živé) poberou i koretry, mraženou artemii a v případě nouze Tetramin či vločky od Sery.
SAK, který doporučuje mchSokol jsem pořídil taky, ale ani po dvoudením vyhládnutí jej nechtěly (zkoušeno opakovaně..). Hold každá ryba má iné chutě.. ;-)
12.08.08 12:36:38  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDahak® – Re: navik
Ty moje Sak dlabou bezproblemu :).
12.08.08 15:57:28  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveknavik® – Re: Dahak
Holt jem si je moc zmlsal. Jestli se můžu poptat na ten SAK - jakou velikost granulí??
12.08.08 15:59:49  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDahak® – Re: navik
No jelikoz jsou to jeste prckove 3-4cm v tele tak je to nejaka jednicka pro ryby 3-5cm.Chovatel jim daval nejakej Sak-mix ja jim davam Sak-energy.
12.08.08 16:32:29 / 12.08.08 16:34:54  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveknavik® – Re: Dahak
Díky, tak jsou opravdu zmlsaní... asi jim moc podstrojuju :-)

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 07:10:00 • 0.942 s