3 • 12 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Nemoci » Parmičky  

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 158x
12.07.08 08:28:25  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPeli (438697710103) – Parmičky
Ahoj, opět sem tu s problémem. Moje parmičky čtyřpruhé mají našedlé ploutve a teď i trochu slepené, nepřijmají potravu a združují se u dna pořád na jednom místě jen hejbou ocasem. Ráno sem tu nejmenší vylovil mrtvou. Nevíte pls co jim může být? Díky za odpovědi
12.07.08 09:27:35  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekGibbet (-12-11-10-9)
Podívej se do sekce nemoci..ten tvůj popis tam odpovídá..najdeš si to tam..
12.07.08 11:30:00  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekdajos®
no.. já všechny problémy řeším výměnou 1/2 vody potlesk
12.07.08 17:23:29  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPeli (438697710103)
Fotka k příspěvku V sekci nemoci jsem hledal ale nějak z toho nejsem moudrej. Našel bych tam pár podobnejch příznaků ale ale jen třeba jeden a zaráží mě jak rychle umíraj zničehonic. Přidám foto, není to nic moc ale je tam trošku na ocásku vidět ta skvrna. Před chvílí sem vylovil další mrtvou a chybělo jí na jedné půlce asi polovina šupin.

12.07.08 21:07:56  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekwayn® – Re: Peli
Z ničeho nic to není, dle všeho nemají vhodné podmínky, špatně se o ně staráš. Dokud se o ně líp nepostaráš, tak budou nemocný a je marný je léčit. Důkladně prostuduj toto a pak se podle toho zařiď: http://www.akvarijni.cz/zacatky.htm

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Nemoci Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 07:00:23 • 0.87 s