11.07.08 11:07:07 / 11.07.08 11:07:21
Mato00® – krmenie poteru bojovnic
Ahojte mam take styri otazky!1- ako dlho krmite prave rozplaveny poter bojovnic trepkov vy?(ja 4-5 dni je to vela alebo malo?)2- v obdoby 4 tyznov sa
vytvara labyrint je mozne vtedy krmit jemnou artemiou?Nezadavy sa?(ja osobne pouzivam easyfish)3-samica sa odlovuje hned po treni!Je mozne aby mali
medzi tym nejaku prestavku?Trebarz ked samec zbiera ikry a vypluva ich do hniezda, ked je hotovy pokracuju znova?Nikdy som to to na vlastne oci
nesledoval

!Ale dufam, ze sa mi to podari

!4- ako dlho treba krmit cerstvo rozplaveny poter tetry ciernej trepkov?(s tym skusenost nemam

)
11.07.08 11:15:18
Alena.sv® – Re: Mato00
Ahoj.Tak k 1.otázce,já krmím potěr od začátku čerstvě vylíhlou artemií.
Za 2. v období tvoření labyrintu krmím také čerstvě nalíhlou artemií.
Za 3. Samice se odlovuje hned po tření,ale samozřejmě až po úplném skončení.Když se pár vytře,samec sbírá jikry a samice mu někdy
pomáhá,ale po té se znovu třou.Tento akt se několikrát opakuje a může trvat i několik hodin.Samici odlov teprve ,až ji bude samec odhánět
od hnízda.
S otázkou č.4 ti neporadím,nemám zkušenost.
11.07.08 11:34:32
Mato00® – re Alena.sv
Dakujem a nie je ta artemka pre nich trochu velka?nemate strati?

a k tomu labyrintu tam si myslim, ze by nemal nastat problem!tak piste svoje
skusenosti!
11.07.08 18:21:20
Joecz® – Re: Mato00
já je krmím od začátku odskořákovanou artemií od easyfish, první týden ještě přidávám sera micron, protože je ještě jemnější, a
tak od druhého týdne přidávám ještě attison betta starter, tímhle krmím až do doby, než jsou dost velcí aby pobrali něco většího
11.07.08 23:40:19
Alena.sv® – Re: Mato00
Ne,ztráty jsem neměla.
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Krmení • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora