3 • 7 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Krmení » Živé krmení » krmenie poteru bojovnic 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 188x
11.07.08 11:07:07 / 11.07.08 11:07:21  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMato00® – krmenie poteru bojovnic
Ahojte mam take styri otazky!1- ako dlho krmite prave rozplaveny poter bojovnic trepkov vy?(ja 4-5 dni je to vela alebo malo?)2- v obdoby 4 tyznov sa vytvara labyrint je mozne vtedy krmit jemnou artemiou?Nezadavy sa?(ja osobne pouzivam easyfish)3-samica sa odlovuje hned po treni!Je mozne aby mali medzi tym nejaku prestavku?Trebarz ked samec zbiera ikry a vypluva ich do hniezda, ked je hotovy pokracuju znova?Nikdy som to to na vlastne oci nesledoval :-( !Ale dufam, ze sa mi to podari ;-) !4- ako dlho treba krmit cerstvo rozplaveny poter tetry ciernej trepkov?(s tym skusenost nemam :-O)
11.07.08 11:15:18  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekAlena.sv® – Re: Mato00
Ahoj.Tak k 1.otázce,já krmím potěr od začátku čerstvě vylíhlou artemií.
Za 2. v období tvoření labyrintu krmím také čerstvě nalíhlou artemií.
Za 3. Samice se odlovuje hned po tření,ale samozřejmě až po úplném skončení.Když se pár vytře,samec sbírá jikry a samice mu někdy pomáhá,ale po té se znovu třou.Tento akt se několikrát opakuje a může trvat i několik hodin.Samici odlov teprve ,až ji bude samec odhánět od hnízda.
S otázkou č.4 ti neporadím,nemám zkušenost.
11.07.08 11:34:32  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMato00® – re Alena.sv
Dakujem a nie je ta artemka pre nich trochu velka?nemate strati? coze a k tomu labyrintu tam si myslim, ze by nemal nastat problem!tak piste svoje skusenosti! ahoj
11.07.08 18:21:20  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJoecz® – Re: Mato00
já je krmím od začátku odskořákovanou artemií od easyfish, první týden ještě přidávám sera micron, protože je ještě jemnější, a tak od druhého týdne přidávám ještě attison betta starter, tímhle krmím až do doby, než jsou dost velcí aby pobrali něco většího
11.07.08 23:40:19  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekAlena.sv® – Re: Mato00
Ne,ztráty jsem neměla. ;-)

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Krmení Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 02:05:49 • 0.869 s