11.07.08 10:24:09
Kris (-12-11-10-9) – Externí filtr do 100 l Akva
Chtěl jsem se zeptat, jaký externí filtr byste mi doporučili do 100 l akva? Přemýšlím mezi Tetra Tec EX 700 nebo Fluval 205. S tím že bych
si chtěl časem pořídit nějaké akva o 200-250 l. Nechci teď kupovat Tetra Tec 600 nebo Fluval 105 s tím že by mi pak u většího akvárka byl
na nic.
Díky za rady
11.07.08 10:36:14 / 11.07.08 10:36:36
ladineks® – Re: Kris
Tetra tec EX 700 je naprosto dostačující a tichý, navíc se konečně k těmto filtrům začali v ČR prodávat náhradní díly.
Poměrně dost informací a srovnání různých vnějších filtrů se dá najít na těchto stránkách, když člověk trochu "proleze"
sekci FÓRUM.
Jsem take za TetraTec EX700, mam u 112 l. Plna spokojenost.
rozhodně tetra tec muzu doporucit, mam ho sice jen 2 roky ale nebyl s nim sebemensi problem... Mel jsem i 2x fluval ale uz bych ho nikdy nechtel.
Netvrdim ze jsou to smejdy, jen jsem s nimy mel spatnou zkusenost co se tyce tesneni, vrtulky a cele hlavy... ale jsou lide kterym slouzi bezvadne,
naopak se i najdou lide kterym se s*rou Tetra Tec-y takze volba je ciste jen na tobe.
Myslim ze eheimem nic nezkazis a verim ze ti bude slouzit klidne i 12 a vice let ale cena je mnohem vyssi...
A z těch Eheimu bys doporučil jakej vzhledem k současné velikosti akvárka a budoucím větším?
Hanacius napsal:
Myslim ze eheimem nic nezkazis a verim ze ti bude slouzit klidne i 12 a vice let ale cena je mnohem vyssi...
...o hodne drahší... Je to vec názoru. Na Slovensku stojí TetraTec EX700 ca 2400.-Sk, novinka od Eheimu Eheim ecco pro 2034 pre akv od 100-200 l,
s prietokom 6OOl/h je síce o tisícku drahšia, ale so spotrebou
iba 5W nemá na trhu konkurenciu.
11.07.08 14:55:47
Yirka® – Re: Kris
15.07.08 12:12:52
Snofrev® – Re: Kris
přes paypal, horší je, že k tomu potřebuješ embasovanou kreditku
tu já nemám, takže na účet paypalu se mi nic nepřipsalo
a tolik toho v němec kupovat nebudu, takže si jí zařizovat nehodlám
Snofrev napsal: přes paypal, horší je, že k tomu potřebuješ embasovanou kreditku
tu já nemám, takže na účet paypalu se mi nic nepřipsalo
a tolik toho v němec kupovat nebudu, takže si jí zařizovat nehodlám
Tak ne, on sice byl za 820 ale bez náplní, to jsem předtím přehlídnul.
Jinak nevím jestli by to šlo přes paypal. Ale já bych to asi řešil přes známý.
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Technika • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora