25 • 87 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Dekorace a dno » Dekorace » lávové kameny 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 51x
14.10.06 17:14:28  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkatunka® – lávové kameny
Ahoj chci se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s úpravou lávových kamenů? Chtěla bych jim tam vyvrtat nějaký tunely a osekat ho do jinýho tvaru, ale mám strach, aby se mi nerozpadl. Díky za rady :-)
14.10.06 17:38:43  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekFalcon-554® – POZOR
Nedělej to ... je to křehké a rozpadne se ti to
14.10.06 18:05:05  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekwladys® – lava
...ty kupované náhražky se ti rozpadnou...v přírodě nasbíranou neprovrtáš jen tak lehce....sem to zkoušel a vzdal... ;-)
14.10.06 19:39:35  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekKate (.***..) – Láva
Spíš zkus koupit nějakou hezky tvarovanou už z přírody. Když se ve zverimexu trochu prohrábneš v bedně s lávama, tak nějakou určitě najdeš. Já jsem našla jednu takovou s tunelem :) Dala jsem pod ní vzduchovací šutřík a krásně to probublává.
Podobná témata
Bílé kameny, břidlice a kameny do akva, dno bez šterku - pouze placaté kameny, Jaké akva rostliny, mohu přichytit na kořeny a větve a kameny?, Je možné si vzít nějaké rostliny,kameny apd. do akvária s potoka nebo rybníka, Kameny do akvária, kameny-obsahují Ca nebo ne?, Kde v Brne na kameny, Lavove kameny, lávové kameny, lávové kameny - Praha a okolí, Lavove kameny a vliv na vodu, přírodní lávové kameny, stačí jemnozrný písek adrobné kameny na dno akva?, vzduchovací kameny, Zajimave kameny do akva?

Zpět na obsah sekce Dekorace a dno | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 11.10.08 23:26:29 • 1.697 s