6 • 18 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní rostliny » Jde vodníma rostlinama krmit...? 

Aquato.cz

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 211x
07.07.08 12:41:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLucianetta® – Jde vodníma rostlinama krmit...?
Ahojte, mám asi netradiční otázku, ale přesto to risknu... nemáte někdo zkušenosti s krmením hlodavců vodníma rostlinkama? Myslím tím, třeba občas nahradit pampelišku listem hygrophyly polyspermy nebo kouskem vallisnerky...? Díky za odpovědi :-)
07.07.08 13:53:30  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRejpal1®
Já rostlinkama krmím raka.. Žere je všemy deseti.. coze coze coze
07.07.08 14:23:46  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekdox®
jaký hlodavce máš konkrétně namysli
07.07.08 14:50:04  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekTonys®
Já ti nevim. Mě jednou křeček okousal kytku a 24hodin na to už se nehejbal.
07.07.08 14:59:06  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJurasek® – Re: Lucianetta
Co měl spolužák křečka na základce, tak tomu se nesměla dávat mokrá tráva, že se zduje, nebo něco takového. Takže bych to neriskoval. Možná z emerzních částí nad vodou by to šlo.
07.07.08 14:59:42  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbucliik®
moje morče vallisnerie nechce, tváří se na mě jako bych ho chtěla otrávit :) :)
07.07.08 23:17:38  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLucianetta®
no, myslela jsem pro křečka... ale samozřejmě jsem nemyslela vytáhnout z akva a cpát tím křečka, počkala bych až to uschne, vím, že by se zdul :-( šlo mi spíš o to, jestli akvarijní kytky obsahujou nějaký škodlivý látky, a teda ještě líp, jestli to nemá někdo vyzkoušený :)
08.07.08 00:00:47  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDinamit® – Re: Lucianetta
Můžu to ozkoušet na našich pískomilech. Mám doma kýbl plný egerie a nevim co s tim. Tak můžu nasušit a dát jim to. Jenom nevim, co bude řikat brácha, až je najde bříškama nahoru coze
08.07.08 00:02:36  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - johan® – Re: Dinamit
Jedovatých látek by mohli mít méně než v seně z nějaké pěkné louky. Ale buďte připraveni, že se z toho moc nenabaštěj. Vodní kytky jsou samá voda ;-) .
08.07.08 00:05:25  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekghostik® – Re: johan
To je pravda. Obcas kdyz je vyhodim do kose a staci za par hodin tam jit neco vyhodit tak uz je jednak sucha ( pripada mi ze uschnou rychleji nez klasicke ) a kdyz ji vemu do ruky tak je to slabe rospadajici se nic :-)
08.07.08 00:10:10  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - johan® – Re: ghostik
Opravdu uschnou rychleji, na rozdíl od suchozemských nemívají kutikulu na pokožce.
08.07.08 00:11:16  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekghostik® – Re: johan
Tak se mi to nezdalo ? Dik za info ;-)

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní rostliny Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 01:08:28 • 0.972 s