06.07.08 15:24:09
Fajnxman® – Glo Lite kryt akvaria 120x40 - PORADTE pls!
Potreboval bych se zeptat, jestli ma nekdo zkusenosti s Kryty na akvarium Glo Lite vsech velikosti. Jestli je to dobre ci spatne a nebo mi poradte
neco jineho na osvetleni akvaria, ale rad bych ten Glo Lite, děkuju moc . . .
06.07.08 21:09:58 / 06.07.08 21:12:25
borek72® mám ho na 112 a nemám žádný problém.Akorat mi praskl odrazový reflektor,ale to bylo mojí nešikovností.Jinak zezadu toho krytu jsou
vyřezané otvory pro hadice pro extérní filtry.

ale to máš napsané na tom odkazu co jsi tady dal
sú to dobré kryty. Najprv som mal jeden v sete 54L, a bol(a aj som )s ním spokojný a tak som kúpil ďalší taký istý aj na 112L. Predsa len to
nieje žiadna čína ale "made in italy" a druhý myslím že Germany- pritom ten istý produkt. Lepšie ako kadejaký aquael, o ktorých
som počul že sa zvykne elektronika po pol roku rozpadnúť(myslím že tu na rybičkách je taký človek ktorému sa to stalo) a aj keď vidno to
prevedenie tak to nieje bohviečo na rozdiel od Lite Glo/Waterhome(neviem prečo to isté predávajú pod dvoma názvami, hlavne že oba vyzerajú
rovnako, sú od toho istého výrobcu(Hagen)a majú nápis "Waterhome".
Diky za odpovedi

. . . snad s timto krytem budu spokojeny

a jaky doporucujete zarivky?
06.07.08 23:16:35
RADOVAN® – Re: Fajnxman
je tu toho obrovské množstvo na fóre, ale uľahčím ti hľadanie: s označením 830,840,860(prípadne 930...), Žiadne špeciálne(Aquaglo a pod)
nie. A vnúrto krytu si vylep samolepiacou zrkadlovou fóliou. Dosť to pomáha.( mám 1x15W na 54L= 0,27W/L, a momentálne mi kvitne Echinodorus a
Bacopa, takže svetla asi málo nebude

)
07.07.08 07:34:06
filipsi® – Re: RADOVAN
Pripadne bilou folii, efekt stejny, cena mnohem nizsi (i prace jednodussi, zrcadlova je dost neohebna - oproti bile). K tomu jeste reflektory (ty
vlastne asi ten kryt ma).
Diky za rady, snad si nejak poradim

a jake sladkovodni rybky, by jste dopurocovali pro zacatecnika?
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Technika • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora