2 • 12 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Technika » Osvětlení » Glo Lite kryt akvaria 120x40 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 405x
06.07.08 15:24:09  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekFajnxman® – Glo Lite kryt akvaria 120x40 - PORADTE pls!
Potreboval bych se zeptat, jestli ma nekdo zkusenosti s Kryty na akvarium Glo Lite vsech velikosti. Jestli je to dobre ci spatne a nebo mi poradte neco jineho na osvetleni akvaria, ale rad bych ten Glo Lite, děkuju moc . . .
06.07.08 15:31:55  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekFajnxman®
Zde je odkaz http://mojeakvarium.vltava2000.cz/store/goodsdetail.asp?strGoodsID=101-3560

a jeste bych se chtel zeptat, jestli to ma nejake vyvody na protazeni hadicek k filtraci a sterilizeru. Diky
06.07.08 19:28:03  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekFajnxman®
Nikdo nezna nebo nema?
06.07.08 21:09:58 / 06.07.08 21:12:25  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekborek72®
mám ho na 112 a nemám žádný problém.Akorat mi praskl odrazový reflektor,ale to bylo mojí nešikovností.Jinak zezadu toho krytu jsou vyřezané otvory pro hadice pro extérní filtry. ;-) ale to máš napsané na tom odkazu co jsi tady dal
06.07.08 21:34:20  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRADOVAN®
sú to dobré kryty. Najprv som mal jeden v sete 54L, a bol(a aj som )s ním spokojný a tak som kúpil ďalší taký istý aj na 112L. Predsa len to nieje žiadna čína ale "made in italy" a druhý myslím že Germany- pritom ten istý produkt. Lepšie ako kadejaký aquael, o ktorých som počul že sa zvykne elektronika po pol roku rozpadnúť(myslím že tu na rybičkách je taký človek ktorému sa to stalo) a aj keď vidno to prevedenie tak to nieje bohviečo na rozdiel od Lite Glo/Waterhome(neviem prečo to isté predávajú pod dvoma názvami, hlavne že oba vyzerajú rovnako, sú od toho istého výrobcu(Hagen)a majú nápis "Waterhome".
06.07.08 21:52:40  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekFajnxman®
Diky za odpovedi:) . . . snad s timto krytem budu spokojeny:) a jaky doporucujete zarivky?
06.07.08 23:16:35  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekRADOVAN® – Re: Fajnxman
je tu toho obrovské množstvo na fóre, ale uľahčím ti hľadanie: s označením 830,840,860(prípadne 930...), Žiadne špeciálne(Aquaglo a pod) nie. A vnúrto krytu si vylep samolepiacou zrkadlovou fóliou. Dosť to pomáha.( mám 1x15W na 54L= 0,27W/L, a momentálne mi kvitne Echinodorus a Bacopa, takže svetla asi málo nebude :) )
07.07.08 07:34:06  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekfilipsi® – Re: RADOVAN
Pripadne bilou folii, efekt stejny, cena mnohem nizsi (i prace jednodussi, zrcadlova je dost neohebna - oproti bile). K tomu jeste reflektory (ty vlastne asi ten kryt ma).
07.07.08 08:09:41  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekFajnxman®
Diky za rady, snad si nejak poradim:) a jake sladkovodni rybky, by jste dopurocovali pro zacatecnika?

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Technika Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 01:33:14 • 0.889 s