8 • 26 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Ostatní » Silikon v rohu akvária propouští vodu 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 256x
30.06.08 13:44:37  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMatouš (4386978171) – Silikon v rohu akvária propouští vodu
Dobrý den. ahoj
Asi před 3mi dny mi začal roh akvária (80 litrů) pozvolna prosakovat. Vysál jsem tedy vodu asi do poloviny nádrže, kde už voda nevykapávala. Lepidlo ve spoji jsem začal odstraňovat žiletkou a postupně jsem zjistil,že nedrží asi 20 cm z 34 cm vysoké nádrže. 14 cm lepidla ve spoji akvária ode dna vypadá relativně pevně. Lepidlo, které nedrželo jsem odstranil a na potřebných místech odmastil. Pak jsem spoj slepil silikonem. Zajímalo by mě jestli už s tímto problémem má někdo zkušenost, nebo by mi dokázal někdo poradit jak by tuto situaci řešil. hmm Děkuju. :-)
30.06.08 13:48:30  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekghostik® – Re: Matouš
Vypustit cele. Odriznout stenu, ocistit, slepit a po vytvrdnuti opet napustit.
Pri teto praci zaroven prekontrolovat ostatni spoje jestli nevypadji spatne jina rozrezat cele a znova poslepovat.
Tod muj nazor.
30.06.08 14:53:11 / 30.06.08 14:59:18  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekakita (-12-11-10-9)
jj,odřezat a pak znova zalepit....80l neni tolik,takže si myslim,že žádnej problém by to bejt neměl.jestli je to akva v záruce,tak bych jim ho šel vrátit a oni ti to zalepí ;-)
30.06.08 16:34:26  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveklucass®
http://rybicky.net/forum/7475?r=41 - nedávno jsem to tady řešil. Jestli je to akva starý, tak je to v řiti. Kup nový.
16.07.08 16:42:00  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekferasusa® – re:lucass®
Máš recht!!! Myslím, že pokud je to prasklé na 20 číslech, může to udělat jinde kdykoliv!!!Asi bych řešil NEW... Jen můj názor.... ;-)
16.07.08 16:50:31  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmetal®
ja som vipustil vodu dal novi silikon a ok

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Ostatní Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 01:01:01 • 0.863 s