3 • 7 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Zakládání a údržba akvárií » Celoskleněná akvastěna 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 126x
23.06.08 09:40:41  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekARES® – CELOSKLENĚNÁ AKVASTĚNA
Zdravím,máte někdo zkušenosti s celoskleněnou stěnou kdy boční strany nádrže tvoří podpěru pro další?O kolik dražší je takovýto komplet oproti jednotlivým nádržím?Foto podobné stěny jako první inzerát na bazos.cz
23.06.08 09:44:02  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - isamik® – Re: ARES
Videl jsem to v pestirne... cenu nevim :-)
23.06.08 12:58:28  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - TomášB® – Re: ARES
23.06.08 13:53:46  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSnofrev® – Re: TomášB
já bych řekl, že je tam toho ouplně stejně jako v odkazu od Václava, akorát je nutné dole mačkat Pokračování palec
23.06.08 15:39:15  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - TomášB® – Re: Snofrev
aha, já jsem si u toho od václava nevšiml toho pokračování :-D

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Zakládání a údržba akvárií Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 02:16:23 • 1.034 s