1 • 14 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Ostatní » ČD kurýr - má s tím někdo zkušenost 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 156x
22.06.08 21:35:12  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDoctorT® – ČD kurýr - má s tím někdo zkušenost
Brý večer,
v úterý potřebuju zaslat pár rybek přes české dráhy, ale nemám s tím pražádnou zkušenost. Chápu jak je poslat, ale nevím jak zabalit, zda napsat na krabici, že jsou v ní živé rybky, apod...
taky cena mě zajímá, na stránkách čd je to takové chaotické a moc to nechápu, bude to na dobírku.
Poraďte kdo víte jek na to. Díky moc
22.06.08 21:53:41  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveklovec®
koukni jak to dělaj tady třeba ti to pomůže http://www.vivarium.cz/kuryr.htm
22.06.08 21:56:17  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvektercovec5®
Jednoduše nafoukneš sáček kyslíkem,vložíš do polystyrenového boxu,pokud nebude box plný,vylož zbylé místo novinami,aby sáček pevně stál,přelep box,napiš adresu příjemce a připiš cílovou stanici,kam ryby posíláš,i svoji adresu,dále vyplníš průvodku,kam se napíše opět adresa příjemce a odesílatele,telefon na příjemce,dopiš slovy cenu dobírky,přilož vyplněnou složenku s cenou dobírky,na složenku napiš jen svoji adresu,odesílatelem nebude ten,kdo chce ryby,ale cílová vlaková stanice,která peníze převezme.Cena kurýra je cca 180kč.
22.06.08 21:59:37  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDoctorT® – Re: tercovec5
A ta složenka je nějaká speciální čd??? Kde ji vemu??? No a ten polystyrenovej box též??? Mívají to v akvaristikách???
22.06.08 22:04:08  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJammes®
tu složenku mají v kanceláři kde podáváš box k přepravě.
22.06.08 22:04:18  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJurasek® – Re: DoctorT
Termoboxy jsem viděl v makru za pár korun (asi za 30).
22.06.08 22:08:27  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveksokar®
Ahoj.

ČD kurýr je v pohodě.Nechal sem si poslat rybu za 6500 a dorazila v přesný čas a aji mě zavolali že mi došla.Akorát bacha na hmotnost balíku.
23.06.08 11:10:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmch.sokolov® – ..
složenka je typu C(žlutá)běžně ji maji na poště a pak je třeba vyplnit Přepravni list kurýrni zásilky,zabaleni jak psal terčovec5X-) a box?vem papirovou bednu z polystyrenu nařezej stěny,vycpi tim boky bedny a hotovo,takto to dělám já:-)cena kurýra je 160kč+30kč za dobirku a pak ještě plati 30kč přijemce,váha jednoho baliku za tu cenu je max 15kg.. X-)
23.06.08 11:50:06  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekWoolin® – Re: Jurasek
za 30 kaček termoboxy? faktiš? ...ale to muselo bejt tak před dvaceti léty bo ne? =)
23.06.08 12:02:08  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLukys1®
já si jednou objednával ryby přes net a přišlo to v tom boxu a ve velkým sáčku nafouknutým vzduchem a poštovný stálo asi 150kč
ano
23.06.08 12:16:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJurasek® – Re: Woolin
Ne, bylo to před rokem. Byl trošku menší, velké ryby by tím asi posílat nešly. U chladícího boxu je měly vystavené.
23.06.08 18:12:55  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekWoolin® – Re: Jurasek
jak byly zhruba velké? x x x
23.06.08 19:11:30 / 23.06.08 19:11:57  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmemeo®
Kurýr dneska stojí 190.-Kč i s dobírkou.
Vše nejnutnější najdešna webu českých drah. http://www.cd.cz
Balík může mít max 15kg a velikost krabice je taky limitovaná,ale nevím přesně kolik,ale je to vše na jejich stránkách.Máš tam i seznam stanic.Tady je: http://www.cd.cz/index.php?action=section&id=29655
Musíš si stáhnout tobě nejbližší stanici a pak uvidíš odjezdy a příjezdy do ostatních stanic Kurýra.Nic na tom není....ale pozor.........balík musí být na nádraží minimálně 30 minut před odjezdem,takže já osobně ho na nádraží dávám hodinu předem.

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Ostatní Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 01:36:05 • 0.924 s