Ahoj akvaristi! Mam tyden sve prvni akva 45l a v nem samce bojovnice a 5 neonek.Teda ted uz jen 4,protoze jedne bojovnice ukousala ocasni
ploutvicku...

Jsem z toho nestastna, poradte mi co mam delat. vsude ctu, ze bojovnice muze byt ve spolecenskem akva...Dala jsem mu na stenu i
zrcatko, ale stale neonky pronasleduje...
Sezen mu aspon dve samicky pak da neonkam pokoj aspon myslim

...neviem, ale dala by som tam velke zrkadlo. A na take miesto kde sa zdrzuje najviac!!!

No zrcadlo jsem dala velke a na misto kde se zdroval nejcasteji, jenze on si hlida asi sve teritorium, za ktere povazuje asi cele akva a ne jen cast
nebo ukryt z z kamenu...
15.10.06 21:26:30
® – jak na tyrana
Dej tam spoustu rostlin.Od malých echinodorů,kryptokoryn-kořenící až po nějaké plovoucí druhy.Mrkni do atlasu rostlin a určitě něco
najdeš co bude vyhovovat.Jinak ty samičky si pořiď.Jiné druhy,ale už nedávej.Alespoň do doby kdy dá pokoj.

15.10.06 21:31:43
Eva® – to Roman
15.10.06 21:46:24
® – to Effffča
Asi jsem nepochopil dotaz.Ale pokud myslíš ten početní stav u modráskova,tak bych tam toho už víc necpal.Ono se to začne množit,kakat do
vody,ta se začne kazit a pojedou řasy.Leda tak dravečka na potěr.Ale o to Ti asi nejde.Odepsal jsem na ten dotaz z minula.Jsem trošku
zabržděnej.Já se tady do ty moji schránky moc nekoukám tak spíš zase na mejlu.Možná tam máš i nějakou srandu.Čuňačinky nepošlu,by sis
myslela že jsem hrozný h...do.No tak trošku

15.10.06 21:49:13
Eva® – to Roman
Já už nic nechci kupovat, jen jestli už teď to co tam mam, není přerybněné?

15.10.06 22:23:08
® – to Effffča
Je to na hraně akorátnosti

Rostlin máš dost,tak to musí klapat i kdyby za berounem mraky buráceli.
15.10.06 23:28:39
solem® – to monča
No to zrcadlo bych oddělal, něž ten betťák oddělá zbytek neonek, nemyslím si že "přítomnost" dalšího samce by ho nějak uklidňovala,
mám pocit že si hodně lidí myslíš že je to pro toho samce něco jako hračka pro zábavu, ale myslím že bude klidnější a
mírumilovnější když bude mít svoje teritorium sám (v zrcadlu se vidí, ale žádné zvíře si není schopné uvědomit samo sebe, i lidé s
tím mají problém když jsou malí, takže si samec myslí že má soka a roztahuje ploutve) mě se vůbec zrcadla nelíbí
Ahojky diky za rady! To zrcadlo jsem taky zavrhla, prijde mi,ze se tim padem jeste vic rozdrazdi a vic utoci...snad mu pomuzou ty samicky, chystam je
koupit.Zatim jsem mu nachystala kulate akva nez mi ty chudinky neonky sezere vsechny...Udrzuju teplotu na 24 a i neonkam i bojovnici to vyhovovalo,
aspon smyslim, ze se jevili vsichni ok...pridam i vic rostlinek aby bylo vic schovek a uvidim jak se betak ukaze
Hlavne ho dlouho netrap v tom kulatym akva

16.10.06 21:01:17
solem® – kulaté akvárium
Zkus ho dát raději do pětilitrové "zavařovačky", zdá se mi to méně škodlivé, přeci jenom je to apoň válec né koule, navíc bettě by
nemělo vadit jen 5l, dočasně
16.10.06 21:25:14
Mája® – Zrcadlo!
Tak uz je bojovnik v kouli a je tam dost smutnej a nebasti. Davam mu vlocky a nic, pred tim je bastil a ted asi trucuje... Vim ze koule je fakt des,
ale samicky a rostlinky budou az ve ctvrtek, tak to tam sned vydrzi...
tych par dni ho nezabiju

Chtěla jsem se zeptat....pořídila jsem si samečka betty.....plave tam v akvárku chudinka tak sám a samičky zrovna teď nemají Kterýho rybího
kamaráda bych mu mohla pořídit, aby to ve zdraví přežil???? Děkuji moc za odpověď
Chtěla jsem se zeptat....pořídila jsem si samečka betty.....plave tam v akvárku chudinka tak sám a samičky zrovna teď nemají Kterýho rybího
kamaráda bych mu mohla pořídit, aby to ve zdraví přežil???? Děkuji moc za odpověď
mno jo, když ono vypadá divně, když mi v akvárku plave jedna rybiška

Ahojky!Tak betak uz je z koule ven a byl tam taky moooc smutnej,skoro se nehejbal a jen tak popolejzal...tak a ted ma dve damy na starosti.Vratila
jsem ho zpet do vetsiho akva. Zatim se chova slusne a obletuje jen samicky a nechava neonky na pokoji! Prikoupila jsem taky rostlinky a riskla i 3
neonky k tam zbylejm ctyrem, no a vypada to ted lip a i vetsi hejno je moc pekne.Tak diky moc za rady a kdybych zase potrebovala, tak se sem za vama
mrknu..

19.10.06 20:39:27
® – monča
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Nemoci • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora