1 • 15 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Technika » Filtry » Granule nebo molitan do filtru Eheim 2208? 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 292x
21.06.08 18:46:00  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpavliina® – Granule nebo molitan do filtru Eheim 2208?
Ahoj, mohla bych to do tohoto filtru použít granule? Mám molitan ale je to opravdu maličký kousek molitánku :-( Ty granule by se mohly vysypat jen to toho spodního košíčku? Myslíte, že by jsem si tím nějak pomohla nebo to je prašť jako uhoď? :-O Koukala jsem na granule od Rataje - Aquaclay filter medium nebo Bioactiv filter medium. Píšou o tom hezký věci ale je to pravda??? Moc díky za rady.
21.06.08 19:41:17  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Mrakoplash®
Idealni je prave ten molitan ;-) dolu se davaj obcas ty krouzky spis na rozptyleni proudu.
(priste kdyz se ti nepovede tema tak pisni to opravime ;-) )
21.06.08 19:44:22  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpavliina® – Re: Mrakoplash
Takže raději nechat jen ten molitan? Nebo to nějak nakombinovat?
(za to dvojité téma se omlouvám)
21.06.08 20:59:23  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - Štěpán®
Granule ne. Alternativa k biomolitanu je třeba drcená láva (např. ehfilav), dražší je ehfisubstrát nebo ehfisubstrát pro, jsou ale drahé a nejsem si jistý, jestli dokážou něco víc než ta láva. Ta láva by mohla být lepší než molitan.
21.06.08 21:05:11  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekfester®
molitan úplne stačí.Ak tam dáš čokoľvek iné,nezlepšíš vlastnosti filtra.
21.06.08 22:44:25  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - Štěpán®
Jistě, že stačí, je ale otázka, jestli by ta láva nebyla lepší.
21.06.08 23:04:47  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDahak® – Re: Štěpán
Taky jsem uvazoval co tam soupnout misto keramickejch krouzku.To je nejaka lava primo pro akvaristicke ucely?.Jde mi to to aby to nemenilo chemismus vody.
21.06.08 23:12:03 / 22.06.08 07:47:09  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - Štěpán®
Jistě, to je do filtrů. Eheim to doporučuje do jezírkových filtrů, asi proto, aby nepoškodil pozici ehfisubstrátu jako filtračního média určeného pro akvária.

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Technika Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 01:58:43 • 0.885 s