3 • 9 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Nemoci » Moje mečovka je divná 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 150x
19.06.08 21:43:24  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMaajdulaa® – Moje mečovka je divná
pomozte! mám mečovku-samečka a je divnej....pořád se schovává za filtrem nebo u filtru, divně plave...tak nějak jako by byl opile! nevim co s nim je a neda se to nejak léčit? odpovězte rychle aby mi neumřel!!! dííky mooc
20.06.08 17:07:42  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekprisavnik®
mozno je priotraveny
20.06.08 22:57:02  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekpetrys®
vyměn třetinu vody za čerstvou a uvidíš, jestli se to zlepší, pak je ve vodě příliš dusitanů
21.06.08 12:00:14  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLucky005® – Re: Maajdulaa
kolik mas mecovek? a kolik z toho je samcu?, mel jsem podobny problem pokud je tam dominatni samecek tak mi toho druheho mensiho utlacoval a ten se taky schovaval za filtr a ani nevylezal, nechodil ani zrat protoze kdyz vystrcil tlamu tak po ni dostal
24.06.08 17:53:13  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMaajdulaa® – pro lukyho
ja mam dve mecovky a ta druha mecovka porad chodi za samickou... sou porad spolu ae ete nikdy sem nevidel ze mi ten jeden samec udelal neco tomu druhymuu budu to sledovvat :-) diky za reakci mooc <3

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Nemoci Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 02:07:53 • 0.857 s