na 20 kousků zapomeň

vem si jejich velikost a hlavně chováni...takže max 10ks a pak nechat 3 páry a bohatě stačí
19.06.08 15:32:57
Somali® – Re: mch.sokolov
I ty tři páry budou moc, nám se řežou tři páry ve čtyřstovce...
19.06.08 16:18:37
fazola® – 20? - nene
Mě se pobil 1 pár se 2 kousky (pohlaví neznámé) v tom stejném akvu (200).. Museli pryč. No neodolal jsem a zkusil jsem opět dva co nejmladší
k páru. Zatím dobré... Ale sotva dospěli ;)
Aha,tak to docela škoda,moc jsem se na ně těšil asi jsem si měl koupit na 20 kusů tu 400-ku

,to je mi teda opravdu moc líto.
19.06.08 17:27:13 / 19.06.08 17:30:53
Somali® – Re: Pablo
Na 20 kusů tak 5000!!! litrů. Znovu si přečti, že se TŘI PÁRY bijou i ve čtyřstovce.
19.06.08 17:27:47
Sokolíku, sice je akce, ale chudáci ty ryby...
je mi to jasný

jsou to fakt ''rváči'ä nemluvě když se chtěj třit

jsem zvědavej na moje new skalárky

19.06.08 17:30:29
A jaký máš?
přinesl jsem si 3 druhy

sou tak 3cm v těle...amazony,mramory a red dewil zřejmě,údajně to maj bejt koi,ale co sem našel po netu,na red dewil
se to hodi nejvic...celkem 9ks,nechám si pak jen 2 páry asi,až se něco vybere..prostě Dáda je chtěl no

))

našel jsem fotku samce.

Jsou to krasny a temperamentni ryby.Vcera jsem byl u taty a mel tam par s rozplavanym poterem.Samice(cerna) byla uplne omlacena a flekata prej mel na
krycim skle krabicku ve ktery rozpoustel mrazeny zradlo a ona s ni ze spoda bojovala(branila poter).Nez si toho vsiml tak vypadala jak mramorova

.
Jednoznačná odpověď. 20 kusů na dvoustovku = NE!!!
20 ks by tam posobilo asi ako sardinky v konzerve hlavne keby narastli trocha.., myslim ze tam by sa pohybovo ani moc nevyzili ani by to nevyzeralo
dobre..racej posurfuj a skus najst nejaku - preteba zaujimavu hufovu rybku, tetry apod. tych das 20..

budu sa dobre citit a bude to hlavne
prirodzenejsie vyzerat. jo tu otazku si mohol asi polozit pred kupou akva
max dva páry!! aj tie sa budú určite byť.
21.06.08 00:09:47
KORY® – skalaři
23.06.08 07:54:27
Yirka® – Re: Pablo
Ve 200 mám 7 skalár 8-10cm a jsou naprosto v pohodě. 1 pár se pravidelně vytírá a pouze v období hldání jiker je tam více agresivity.
Myslím, že tři páry budou do dvoustovky akorát.
23.06.08 10:16:19 / 23.06.08 10:17:34
navik® – Re: Pablo
Věř, že 20 skalárek ve dvoustovce je nesmysl. Mám tam tři páry, dva se srovnají ve "svých" půlkách a hájí si teritorium, ale
jelikož třetí půlka (další prostor) už není

je třetí pár bit jak žito (ty dva se třou pravidelně a často), takže moc oddychu
nemají a převážnou dobu schovaní v hustém porostu a je vidět, že zaostávají i v růstu v porovnání s prvními dvěma páry. Takže při
nejbližší příležitosti je odlovím... Doporučuji pořídit 6-7 kusů, nechat vybrat max. 2 páry a zbytek rozdat/prodat/.
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora