3 • 14 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

úvodrybyrostlinyostatnínemociradyodkazyinzerátyakcefórumchatnádržeobchodyvýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Zakládání a údržba akvárií » Kolik písku do 54l akva - prosím 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci
18.06.08 17:26:07  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMonička (213.***.168.5) – Kolik písku do 54l akva - prosím
Dobrý den,
opět se tu na Vás obracím s dotázkem, zakládáme si 54l akva, vše máme naštudované, jen by mně zajímalo kolik akva štěrku bude potřeba do akva s půdorysem 60 krát 30cm, aby mi dno nějak neruplo, nebo abych při sázení rostlinek nezjistila, že ho mám málo. Kolik litrů si mám tedy koupit, aby to 100% stačilo.
Dále by mně zajímalo, zda motorek atman 1500 s výkonem 120l/hod "utáhne" dvojramenný vzduchový filtr, ve zverexu mi to takto prodali, ale nmě se ten filtr zdá moc velký a výkon motorku malý :-(
K tomu jsem se dočetla v návodu, že 120l/hod přečerpá vzduchu a né vody, kolik vody tedy přefiltruje????
Děkuju všem ahoj
18.06.08 17:40:54 / 18.06.08 17:41:08  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - TomášB®
no toho dna má být asi 3cm vepředu pokud tam máš takoví te rámeček dole a vzádu by ,mělo víc, ale podle mě by stačilo 3 a 3cm protože to mám já taky tak v 54L, jemnější dno a máš to
18.06.08 17:47:34  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMonička (213.***.168.5)
Nojo, ale já pořád nevím kolik mám teda koupit litrů stěrku, aby mi zbytečně moc nezbylo, nebo naopak nechybělo...
18.06.08 17:51:06  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - TomášB®
mě do 45l bylo 6kg štěrku, a to bylo málo, takže do 54l asi 8-10kg ale l nevím
18.06.08 18:04:31  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekagent007® – Moje 54 l
Já jsem do svého 54l akva koupil 10kg a myslím, že je to tak akorát.Byl to 4-5 hrubost a praný. Ale stejně jsem ho pral před vsypáním do akva adobře jsem udělal. Šel z toho hnus. Takže sem vzal kýbl, horkou vodu spařit, proprat,případně přes sítko přesít bordel a hotovo. Možná se to někomu bude zdát jako zbytečné, ale unikl jsem podle mě problémům s kalením vody a já nevím čemu ještě.
18.06.08 18:06:45  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekagent007® – Re:
10 kg je docela malý pytlík šutrů. Je to tak akorát a svažil sem to od zadní stěny k přední...no problem.
18.06.08 18:17:10  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDoctorT®
Myslím, žě tak 10l by mělo stačit, ohledně filtru si myslím, že to v poho stačí.
18.06.08 18:34:01  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveklovec®
pokud máš možnost sežeň si Aquacly Ground a použij toho kolik budeš potřebovat , při nejhorším ti něco zbyde
18.06.08 19:57:22  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekHorác® – Re: Monička
http://rybicky.net/forum/p58 - tady je celá hromada témat o tom, kolik písku (v kilech, v litrech) do takovýho nebo makovýho akvárka ...
Podobná témata
Pomoc rychle prosím, Prosím pomoc-Trichodina a FMC, 200 a 30l akvárko, kolik CO2., Co to je prosím za rybku??, CO TO PROSÍM JE?, copak je to za tlamičky prosím???, copak je tohle prosím za rostlinu?, Červi v písku, Čichavci a jiné ryby, prosím o pomoc, Divná gupka....Prosím pomozte!!!!, do kolika let můžou mír ryby mladý?, Filtr - prosím o radu, Hnědnou listy-hniloba listů prosím pomozte, Jaké a kolik topítek na 450 litrů vody?, jake rybky a kolik, Jaké ryby do akvárka a kolik kusů?, Jakou a kolik cichliden k bojovnici do 112l, Jakou a kolik ryb do 12l akvária ?, Jakou barvu písku pro tlamovce???, Jde nějak zapojit vnější filtr pro několik akvárek najednou?, Je to ruducha ? -potvrďte prosím, Kančík příčnopruhý prosím o radu, Kolik, Kolik ancistrusů?, Kolik bojovnic ?, Kolik cm štěrku do 500 lit. akvária?, kolik CO2??, Kolik Echinodorusů ??, Kolik kg unese akvarijní kryt?, Kolik krmení?, Kolik kusů???, kolik labele do 200 litru akvarka, kolik max rybek do 27l akvárka, Kolik piskořek ???, Kolik pncéřníčků,do 60litrového akvária?(ještě je tam krunýřovec!), kolik pytlů písků do 200 litru, Kolik rostlin do akvária?, kolik rostlin?, kolik rostlinek, Kolik rostlinek a jaké?!?, kolik ryb, kolik ryb do 112l (100l), kolik ryb do 160l akva., Kolik ryb do 7500litrového jezírka, Kolik ryb mohu dát., Kolik ryb tvoří hejno? Co do prvního akvárka?, Kolik rybek, kolik rybek, kolik rybek 12l, Kolik rybek do 240 l akva?

Zpět na obsah sekce Zakládání a údržba akvárií | Přidat reakci | Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: vpnet.cz • 29.08.08 05:21:52 za 0.897 s