6 • 21 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Množení ryb » Ryba umřela v těhotenství! 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 216x
15.06.08 14:10:58  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMaajdulaa® – Ryba umřela v těhotenství!
Aooj lidi! mám problém, měla jsem rybu, paví očko a ta mi porodila jenom 6 malejch rybycek... nikoho mi nesezrali ostatni ryby protoze ryba rodila v porodnicce... prislo mi, ze byla ryba porad tehotna i kdyz uz vrhla... a taky ze byla.byla porad plna a dneska rano jsem ji objevila mrtvou...byla obbalena snekama a uplne bila...kdyz sem ji vyndala a odendala od ni sneky, vytekli z ni ty mladata :-( :-( :-( bylo to hnusný..proc uz neporodila? proc umrela? nemela s tim nejaky problemy??? dekuju moc za odpoved..ahoj :-(
15.06.08 14:26:20  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekJaniska® – Re: Maajdulaa
No to je fakt kentus ne to se mi nestalo...
15.06.08 17:34:35  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPolux® – Re: Maajdulaa
Me se stalo to same porodila cca 20 malejch a nasel jsem ji za filtrm bradou nahoru holt se to stane neni to nic nenormalniho proste ta ryba neunese nako ten porod.
16.06.08 19:50:40  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekGibbet (-12-11-10-9)
Nepřežila porod, mě takhle umřela plata pestrá..
16.06.08 20:24:01 / 16.06.08 20:25:03  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekEivlis®
mě taky tak umřela samička pavího očka ona už tda měla všechny mladatka venku bylo jich aspon 21 a jelikoz mam pavci oka spolecne z betama tak ta samička když umřela nemela ploutve a oci ne
17.06.08 21:16:45  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMaajdulaa® – :-(
no jo ae me ete ani neporodila a stejne umrela...
17.06.08 21:24:49  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - TomášB®
mě umřelo paví očko, leželo na dně a při vyndávání sítkou sem mu omylem zmáčknul břicho, a vymadli ty malí coze šněci se o ně postarali smich
17.06.08 21:45:17  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMaajdulaa® – :-(
ja uz se na ne tesila! a nevite cim to mohlo bejt? neudelala sem neco spatne?
17.06.08 21:48:42  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - oldkiwinka® – Re: Maajdulaa
Některé rybky březost nebo těhotenství neustojí... Tvoje byla asi jedna z nich...
18.06.08 02:23:13  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDrBolíto®
Mě se přihodilo podobné, jednou ráno jsem našel mrtvou březí samici. Jelikož nebyl čas, odlovil jsem ji a hodil do půllitru co mám na dolévání odpařené vody. Cca za 4 dny jsem potřeboval dolít vodu, samozřejmě jsem na rybku zapomněl, překvapení ale bylo, že porodila mrtvá, bylo tam asi 6 živých rybek. coze :-O
18.06.08 12:50:22  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekS - TomášB® – Re: DrBolíto
tak to se mě ještě nestalo a nesetkal jsem se stím coze

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 01:22:31 • 0.911 s