0 • 11 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Technika » Osvětlení » Atman DR-180 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 359x
14.06.08 18:38:46  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmugy® – Atman DR-180
Ahoj,potřebovala bych poradit.Chtěla bych si koupit akvárium o rozměrech 200x40x40 a potřebovala bych to nějak osvítit.Tak jsem našla na netu tady to osvětlení Atman DR-180.Je to na 4x25W a je sice jen na akvárium o délce 180 cm,to doufám,že bych si dala nějak upravit na mou nádrž,ale nevím jaké to to osvětlení je a kolik by mě asi to stálo peněz to provozovat měsíčně a kolik stojí do toho ty trubice...má někdo tady to osvětlení a nebo má někdo,nějaké zkušenosti...a ještě by mě zajímalo,jak je asi to osvětlení vysoko nad akváriem.Všem vám za rady moc děkuji.
15.06.08 18:48:52  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmugy® – Atman DR-180
Hmm,tak to je škoda asi nikdo nemá tady to osvětlení,nebo tady zkušenosti tím osvětlením.Tak mi alespoň někdo může poradit jaké osvětlení na akvárium 200x40x40 a kdy by se dalo koupit :-( :-( :-( dík
15.06.08 19:39:33  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekkus® – kus
Fotka k příspěvku Použij když tak dvě vedle sebe,jako na tomhle odkazu,,Schválně,kdo by to chtěl doma?,,(dej hledat ve foru a objeví se Ti obrázek.Tam je použitá arcádia,ale pochybuji že by se Ti chtělo dávat 2 x 4 550 kč.Já mám pouze 150 cm a Atman DR 150 ale trošku probíjí jen na spodek loktů a dvě trubice jsou málo.Ale hrozně se mi líbí tohle provedení a příště to udělám,ale z konzolema na uchycení na akvárium.

11.09.08 15:18:50  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmugy® – Atman DR-180
Ahoj,tak asi nikdo nemá takové akvarijní osvětlení,to je mi moc líto.A nemá alespoň někdo zkušenosti řadou Atman DR - ... ??? sad
11.09.08 15:43:03  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekfilipsi® – Re: mugy
4x25 neni na takove akva, pokud chces klasicky rostlinne spolecenske, nic moc. Sel bych nekam alespon ke 150W.
Na zbytek otazek si fakt za 3 mesice nenasla odpoved? Katalog napr. zarivek Narva, 100W x pocet hodin sviceni denne x mesic x tva sazba za 1KWh, vyhledavani v nadrzich zde (homecinema, po zadani osvetleni atman dr) ..... ;-)
11.09.08 15:54:12  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekmugy® – Re: filipsi
Ahoj a dík,ale když se v tom nevyznáš,tak to je špatné,že jo :-(
11.09.08 16:11:09  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekfilipsi® – Re: mugy
Pockej, k vyhledani zarivky 75cm/25W v katalogu snad nepotrebujes "se v tom vyznat", nebo??
Leda - nemas v profilu vyplneny vek -, pokud ti je hodne malo, da se to pochopit, dopln vek 10 a odpovedi budou jiste obsahlejsi :-)
Pripadne se ptej, co konkretne ti neni jasne.
11.09.08 20:21:03  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekSid® – Re: mugy
...jaké osvětlení na akvárium 200x40x40...
Co se zkusit zeptat třeba tady? http://rybicky.net/nadrze/3108 :-)
Znám toto akviško osobně, ale nechal bych komentář na majiteli.

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Technika Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 01:57:38 • 0.871 s