2 • 14 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Akvarijní ryby » Jak chytit žábu v jezírku ? 

Akvarko.eu
OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 150x

Žádná předchozí stránka [1] 2 Přejít na další

11.06.08 18:54:52  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekXMartin® – Jak chytit žábu v jezírku ?
hoj jak mam chytit žábu v jezíírku ?? včera jsem už jednu chytil ale tahle je fakt naka nedobytná večer strašně hnusně řve , všem to vadí musim ji nejak dát pryč.. a v jezírku ji nejde chytit vždy jen vykoukne a jak vydí pohyb zmizne.. voda neni moc průzračná .. rozzureny rozzureny rozzureny
11.06.08 19:09:56 / 11.06.08 19:11:06  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDonJuanKarlos®
To pude blbě, jedině sítí.
11.06.08 19:15:23  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekXMartin®
oooo tedka sem ji konečně chytil a dokonce nejdřív do síťky což sem dělal celou dobu ale v sítce sem ju trosku drasticky chytil za nohu a hodil na beton :-D mazec no pak kousek skaka a priklopil sem ju lopatkou a zavřel a hodil do kybla a přiklopil pak sem sel a hodil ju na ulici na cestu .. :-D
11.06.08 19:34:20  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDonJuanKarlos®
Chudák :-) alespoň, že je živá :-( :-D
11.06.08 19:40:16  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekXMartin®
nechcu nic říkat ale tedka mi mamka řekla že slyšela další .. no šel sem se podívat a je tam zase zaba ale spíš bude jina na zahradu by se nedostala ! !to je konec fakt jako ...
11.06.08 19:42:53  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLukys1®
Hmm přesnej opak než já mě štve že tam žádný nemám mě to nevadí že kvákaj vždyť je to hezký loni sem tam měl asi 15 skookanů zelených a potom páreček skokanů hnědých jednou sem se kvůi nim jezírku v noci koupal :-D a letos tam byli dvě drzí ropuchy co ze mě dělali blbaa :-D jedna kvákala šel sem zaní a stichla a začla kvákat ta na druhý straně jezírka :-D ale byli tam dvě pak sem je našel ale ti skokani v zimě zemřeli místo aby šli do lesa tak zůstali v jezírku pod ledem :-( a teĎ tam je plno ještěrek i malý letošní a 2-3skokánci mladí
11.06.08 19:44:10  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDonJuanKarlos®
Zkus dát kolem jezírka nějakou ohradu, alespoň 10 cm. Takhle to dělají ochranáři aby žáby nelezly do silnice. ahoj
11.06.08 19:46:20  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekTurok®
tahkle rozmazlené lidi fakt nechápu....
jedna žabka.. já jich mám v jezírku snad 20 a kousek v rybnících stovku a žiju...

někteří lidé by se sebou měli začit něco dělat:)
11.06.08 19:47:35  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLukys1®
Hmm aby ses nedivi 10cm skočí i blbá ropucha která se sotva sune po zemi a skokánek dospělej skočí na pohodu třeba 30cm do vejšky a skoro 1metr do dálky takže aby tam nelezli bys musel mít plod bez dír tak 40-50cm vysokej a to už bych je radši nechal kvákat než abych tam měl takovej nevkusnej plůtek :-O
11.06.08 19:47:56  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekklm007®
Každý, kdo má jezírko musí počítat s tím, že tam budou žáby. Přijde mi absurdní, že chce někdo dávat žáby z jezírka pryč. To je pak lepší mít bazén než jezírko.
11.06.08 19:51:55  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLukys1®
turok souhlasím s tebou také máme asi 20m od chalupy rybník menší asi 30x15m a žab taky pomalu stovky a v noci je to slyšet až na dvůr takže mi to je jedno a pak si moc neumím přdstavit jezírko pouze s rybama a bez žab a hmyzu já su třeba naštvanej když tam neni nic žáby vážky tak to potom chodim lovit k rybníku a pouštím to u ns žáby většinou zůstanou a vžky odletí ale pak se vracejí a letos se mi i rozmnožují.třeba loni sem rybám aby se nenudily a pořádně si zaplavali donesl asi 60vírníků a od léta do podzimu je pochytali když jsme přestali jezdit na chalupu :)
11.06.08 19:59:00  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekTurok®
to ej jako by si člověk stěžoval na stromy u baráku, že mu stíní to radši pokacíme, u cesty to je nebezpečné to pokacíme, včely to vyhubíme protože bzučí, a bodají... s takovým přístupem to vyhrajeme:)
11.06.08 20:07:46  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLukys1®
turok přesně no já nevím já bych tam ty žabky nechal ať si zpívaj ano
11.06.08 20:33:53  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěveklovec®
tak kdo je shání si zajděte někam kde jsou spiš lesní rybníky a přineste si vajíčka pokud budou, ja sem to tak taky dělal ano
11.06.08 20:47:12  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekXMartin®
nj to je pak horší s těma blbounama tady.
11.06.08 20:49:03  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekYirka® – Re: XMartin
Mohli by pochopit, že když nebudou žáby, bude bzučící a štípající hmyz? ;-)
11.06.08 20:50:16  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekNobody® – Re: Lukys1
"a teĎ tam je plno ještěrek i malý letošní a 2-3skokánci mladí"

Co Tě učí ve škole?Od které doby žijí ještěrky ve vodě? coze
Možná jsi měl na mysli čolky? :)
12.06.08 06:59:16  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekLukys1®
Nobody neměl sem na mysli čolky ty tam asi taky sou ,ale ty ještěrky jsem myslel na skalce co mám hned a jezírkem za tou zídkou jakoby odkud teče ten vodopádek tak za tou zídkou je skolka asi ještě 80cm dlouho dozadu a po celé šířce skalky tak tam mezi kamenama sídlí ještěrky ano kldně koukni na mojí prezentaci jezírka mám tam skalku i fotku letošní ještěrky :)
12.06.08 09:31:26  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekXMartin®
chytil jsem další žábu tedka uvidime jak to to bude zase odpoledne.. :-D rozzureny co
28.06.08 08:52:35  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekAxolotl (40382124293) – XMartin
Ty jsi dement. palec potlesk
28.06.08 15:47:15  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekbucliik®
co je legračního na tom chytit drasticky žábu za nohu a hodit ji na beton(nemyslím, že to chycení za nohu bylo až tak drastický, ale když to tak martin napsal.....)
moc nechápu kam ty žáby dáváš...na ulici na cestu? hm, dobrý místo pro žábu palec
jinak popis odchytu je akční, jako v science fiction-co kdyby náhodou plivala jed a střílela jedovatý bodliny
28.06.08 18:55:52  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekYirka® – Re: bucliik
Fotka k příspěvku Takové milé stvoření připravit o domov?

05.07.08 13:27:23  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekKláásek (-12-11-10-9)
hele ale možná má rodinu a taky se jim to nelíbí když tam ta žába furt kváká mě by to štvalo.
05.07.08 14:33:39  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekYirka®
Kláásek napsal: hele ale možná má rodinu a taky se jim to nelíbí když tam ta žába furt kváká mě by to štvalo.
Někdy může být příjemnější přírodní kvákání :-D
05.07.08 16:38:56  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekXMartin®
Axolotl : a ty jsi druhý ..!!!
No myslete si co chcete ale ta žaba hnusně řve od rána do večera ... a lidé ve městě na to nejsou zvyklí ... jo dával jsem je k cestě kde je pak kousek parku .. nechtělo se mi chodit sněma nikam k vodě... myslete si co chcete .. ;-)

Žádná předchozí stránka [1] 2 Přejít na další

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 01:51:30 • 0.752 s