[1] 2 
11.06.08 18:54:52
XMartin® – Jak chytit žábu v jezírku ?
To pude blbě, jedině sítí.
oooo tedka sem ji konečně chytil a dokonce nejdřív do síťky což sem dělal celou dobu ale v sítce sem ju trosku drasticky chytil za nohu a
hodil na beton

mazec no pak kousek skaka a priklopil sem ju lopatkou a zavřel a hodil do kybla a přiklopil pak sem sel a hodil ju na ulici na
cestu ..
Chudák

alespoň, že je živá
nechcu nic říkat ale tedka mi mamka řekla že slyšela další .. no šel sem se podívat a je tam zase zaba ale spíš bude jina na zahradu by se
nedostala ! !to je konec fakt jako ...
Hmm přesnej opak než já mě štve že tam žádný nemám mě to nevadí že kvákaj vždyť je to hezký loni sem tam měl asi 15 skookanů
zelených a potom páreček skokanů hnědých jednou sem se kvůi nim jezírku v noci koupal

a letos tam byli dvě drzí ropuchy co ze mě
dělali blbaa

jedna kvákala šel sem zaní a stichla a začla kvákat ta na druhý straně jezírka

ale byli tam dvě pak sem je našel ale ti
skokani v zimě zemřeli místo aby šli do lesa tak zůstali v jezírku pod ledem

a teĎ tam je plno ještěrek i malý letošní a 2-3skokánci
mladí
Zkus dát kolem jezírka nějakou ohradu, alespoň 10 cm. Takhle to dělají ochranáři aby žáby nelezly do silnice.
tahkle rozmazlené lidi fakt nechápu....
jedna žabka.. já jich mám v jezírku snad 20 a kousek v rybnících stovku a žiju...
někteří lidé by se sebou měli začit něco dělat

Hmm aby ses nedivi 10cm skočí i blbá ropucha která se sotva sune po zemi a skokánek dospělej skočí na pohodu třeba 30cm do vejšky a skoro
1metr do dálky takže aby tam nelezli bys musel mít plod bez dír tak 40-50cm vysokej a to už bych je radši nechal kvákat než abych tam měl
takovej nevkusnej plůtek
Každý, kdo má jezírko musí počítat s tím, že tam budou žáby. Přijde mi absurdní, že chce někdo dávat žáby z jezírka pryč. To je
pak lepší mít bazén než jezírko.
turok souhlasím s tebou také máme asi 20m od chalupy rybník menší asi 30x15m a žab taky pomalu stovky a v noci je to slyšet až na dvůr
takže mi to je jedno a pak si moc neumím přdstavit jezírko pouze s rybama a bez žab a hmyzu já su třeba naštvanej když tam neni nic žáby
vážky tak to potom chodim lovit k rybníku a pouštím to u ns žáby většinou zůstanou a vžky odletí ale pak se vracejí a letos se mi i
rozmnožují.třeba loni sem rybám aby se nenudily a pořádně si zaplavali donesl asi 60vírníků a od léta do podzimu je pochytali když jsme
přestali jezdit na chalupu
to ej jako by si člověk stěžoval na stromy u baráku, že mu stíní to radši pokacíme, u cesty to je nebezpečné to pokacíme, včely to
vyhubíme protože bzučí, a bodají... s takovým přístupem to vyhrajeme

turok přesně no já nevím já bych tam ty žabky nechal ať si zpívaj
tak kdo je shání si zajděte někam kde jsou spiš lesní rybníky a přineste si vajíčka pokud budou, ja sem to tak taky dělal
nj to je pak horší s těma blbounama tady.
11.06.08 20:49:03
Yirka® – Re: XMartin
Mohli by pochopit, že když nebudou žáby, bude bzučící a štípající hmyz?
11.06.08 20:50:16
Nobody® – Re: Lukys1
"a teĎ tam je plno ještěrek i malý letošní a 2-3skokánci mladí"
Co Tě učí ve škole?Od které doby žijí ještěrky ve vodě?
Možná jsi měl na mysli čolky?
Nobody neměl sem na mysli čolky ty tam asi taky sou ,ale ty ještěrky jsem myslel na skalce co mám hned a jezírkem za tou zídkou jakoby odkud
teče ten vodopádek tak za tou zídkou je skolka asi ještě 80cm dlouho dozadu a po celé šířce skalky tak tam mezi kamenama sídlí ještěrky

kldně koukni na mojí prezentaci jezírka mám tam skalku i fotku letošní ještěrky
Ty jsi dement.
co je legračního na tom chytit drasticky žábu za nohu a hodit ji na beton(nemyslím, že to chycení za nohu bylo až tak drastický, ale když to
tak martin napsal.....)
moc nechápu kam ty žáby dáváš...na ulici na cestu? hm, dobrý místo pro žábu
jinak popis odchytu je akční, jako v science fiction-co kdyby náhodou plivala jed a střílela jedovatý bodliny
28.06.08 18:55:52
Yirka® – Re: bucliik

Takové milé stvoření připravit o domov?
hele ale možná má rodinu a taky se jim to nelíbí když tam ta žába furt kváká mě by to štvalo.
Kláásek napsal: hele ale možná má rodinu a taky se jim to nelíbí když tam ta žába furt kváká mě by to
štvalo.
Někdy může být příjemnější přírodní kvákání
Axolotl : a ty jsi druhý ..!!!
No myslete si co chcete ale ta žaba hnusně řve od rána do večera ... a lidé ve městě na to nejsou zvyklí ... jo dával jsem je k cestě kde
je pak kousek parku .. nechtělo se mi chodit sněma nikam k vodě... myslete si co chcete ..
[1] 2 
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Akvarijní ryby • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora