8 • 18 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Zakládání a údržba akvárií » Akvárka co si zakládají děti. 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 191x
08.06.08 14:53:58 / 08.06.08 14:56:34  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekViki® – Akvárka co si zakládají děti.
Fotka k příspěvku je mi teprve 13 a chtěla jsem se zeptat co a jak. palec

08.06.08 15:01:19  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekprikpa®
Tak si tady něco přečti. no
08.06.08 15:39:19  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekPolux®
Je moc veci co musis vedet !! Takze pokad chces zacit s akva tak si procti tady forum nebo si kup nejakou knizku o zakladani akva X-) Rad bych ti pomoh ale je toho opravdu hrozne moc
08.06.08 15:48:35  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekorry® – Re: Viki
Taky se tady podívej na různá akvária a zkus najít takové, které se ti líbí a třeba napiš tomu koho to akvárko je a snad ti odpoví. A když budeš vybírat, dívej se hlavně na to jak to vypadá, pakse podívej a jak vypadá dno a které rostliny se ti líbí. A nezapomeň vybírat i rybičky. Taky přemýšlej o tom, kolik tak asi je rybiček v jak velikém akváriu a jak jsou ty rybičky veliké v dopsělosti. A když už budeš mít trochu jasno, jaké akvárium chceš, i tvé otázky budou konkrétnější a věřím že už hodně věcí budeš vědět. tone
08.06.08 15:58:48  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekfester®
hlavě se obrň trpezlivostí a nic neuspěchej. :-)
08.06.08 16:11:37  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDonJuanKarlos® – Re: Viki
Hlavně nevěř prodavačům palec A zkus se zeptat kamarádu co akvarium mají palec ahoj
08.06.08 16:16:17 / 08.06.08 16:50:55  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekHorác® – Re: Viki
http://www.akvarijni.cz/zacatky.htm - nejsrozumitelnější úvod do akvaristiky na netu
08.06.08 16:38:23  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekMare (-12-11-10-9) – jak začít?
08.06.08 18:15:00  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekTereza®
Tak jsem Viki chtěla pochválit, jak na to jde zodpovědně, že si nejdříve shání informace, než akva založí. No a pak jsem se podívala na její nádrž... hmm akže Viki začni tentokrát líp, rozhodni se, jaké rybky chceš chovat a pak si zjisti jejich nároky, v tvém případě hlavně na prostor. A nevěř prodavačům blbosti ;-)

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Zakládání a údržba akvárií Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 01:05:54 • 0.905 s