7 • 24 Přihlášení RYBICKY.NET » Akvaristické fórum

Akvaristické fórum

ÚvodRybyRostlinyOstatníRadyOdkazyInzerátyAkceFórumChatNádržeObchodyVýrobky

Vytisknout tuto stránkuZpět na obsah sekce Fórum » Dekorace a dno » Pozadí » Bude stačit na pozadí pouze nanést barvu? 

OT OT OT Odebírat RSS tématu  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 245x
07.06.08 17:47:22  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekflekoun (373181386411) – Bude stačit na pozadí pouze nanést barvu?
Dobrý den,
mám dotaz ohledně pozadí z polystyrenu. Všude se píše, že se musí (nebo by mělo) na konec natříit epoxy 1200. Zajímalo by mě, jestli je to skutečně nutné. Má vize je: Slepím dohromady menší kusy polystyrenu(silikonem, natřu to hnědou barvou(nezávadnou, použitelnou na dětské hračky) a posypu jemným křemičitým pískem. Nechám zachnout a instaluju krabům do akvária.

A proto bych chtěla vedět, jestli to bude stačit, nebo mám použít epoxy popř. něco jiného? Děkuji za odpovědi ahoj
07.06.08 17:59:42  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Killer® – Re: flekoun
Já sem natíral balakrylem a pak byla voda jedovatá,takže sem to vypustil, usušil a natřel epoxy,neutralizoval a pak už to bylo v pořádku
07.06.08 19:32:23  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekfilipsi® – Re: Killer
Zajimave, jak se to projevilo, ze byla jedovata? Vis cim byla jedovata? Podle technickeho listu vyrobce ma byt zcela nezavadny. Me zadny problem neudelal, ale byla to jen mala vec, ne cele pozadi.
07.06.08 20:55:43  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekTurok®
když natřeš zadní stranu z vnější strany tak to stačí :)
07.06.08 21:38:34  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekflekoun (373181386411)
ZAdní stranu už mám natřenou černým silikonem, ale chci krabům udělat vodopád se skalkou z polystyrenu. palec
07.06.08 21:57:03  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekR - Killer® – Re: flekoun
smrděla technicky a když sem tam hodil mečovku tak byla do hodiny tuhá a za cvelej tejden co sem jí tam nechal ani nezplesnivěla..
07.06.08 22:07:38  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvekDadko® – Zavadnost farby
Ta farba by musela mat atest na kontakt s pitnou vodou, inac sa z nej mozu vyluhovat jedovate latky do vody. Ak nie je na nej napisane, ze je vhodna na kontakt s pitnou vodou tak by som to na tvojom mieste radsej pretrel epoxy 1200 a vyneutralizoval.

Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení

Vypsat podobná témata v diskuzním fóru

Zpět na obsah sekce Dekorace a dno Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

© RYBICKY.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námMapaVzhled • Hosting: Vpnet.cz • 03.12.08 01:00:35 • 1.071 s