[1] 2 3 
06.06.08 18:58:46
David M. (438693650349) – Akvarijní stolek pro akva 120x50x50 300l

Dobrý den všem, dovolil jsem si na rychlo udělat článek o výrobě stolku, najdete tam i podrobný nákres v excelu s rozpisem desek, fotografie
z montáže atd. Snad někomu přijde vhod jako inspirace.
http://valasinec.ezin.cz/index.php?clanek=2
Díky, doufal jsem, že se bude líbit. Dotazy pro zájemce zodpovím a článek ještě doplním o postřehy, na které jsem zapoměl.
06.06.08 23:17:11
filipsi® – Re: David M.
Hezky navod, asi by si zaslouzil link natrvalo pridat do rad, at je vzdy pro kutily po ruce.
To by se mi líbilo, pro dobrý pocit, že to bylo k něčemu.
dobrá práce
07.06.08 15:50:56 / 07.06.08 15:54:24
S -
Štěpán® Má tam být vrut, ne vruk ;)
Ty nožičky jsou výškově nastavitelné? Jestli ne, tak je to asi to poslední, co tomu chybí do dokonalosti

Výškově nastavitelné nožičky jsou dost nutné.
Ty nožky jsou výškově nastavitelné, štelují se z vnitřku skříněk. Ještě jsem na ně nalepil takové filcové kolečko, aby se
nepoškrábala podlaha.
Pravopisné chyby opravím.
07.06.08 17:07:36
R -
isamik® – Re: David M.
Opravdu hezky navod

. Jiste pro nej najdu vyuziti
Já už podle něj dělám.
08.06.08 11:00:16
spooky® – Re: David M.
No závidím že má někdo ručičky jako kutil Tim, sice nejsem levej,ale asi bych první stolek dělala s někým, s dalším bych se vyřádil

jinak návod super.
Kluci, není to tak těžké, díry na panty si můžete nechat navrtat v OBI za 20,- kč/ks, hrany Vám taky nalepí za 10,-kč/m a doma už jen
navrtáte dirky. Jestli jste za mlada skládali z ABCéčka skládačky, tak to zvládnete i s tím stolkem. Pokud máte jiný rozměr stolku, jen si
upravte míry.
mas to moc pekne jen jsem se chtel zeptat jestli mas nejak tu skrinku vystuzenou...diky
Vystužená nějak speciálně není. Ani není třeba. Ty příčky jsou co 35cm od sebe a to ta deska se nemá šanci prohnout. Jinak pro
zajimavost, originál, ze kterého jsem to okoukal je z tenčího lamina.
dobrá práce
08.06.08 19:15:09
spooky® – Kutilské okienko
Tak ma napadlo, že by sa tu mohlo zaviesť také "kutilské okienko" kde by boli rôzne takéto návody typu urob si sám. Tiež som si
všetky veci do akva robil sám, a človek tým fakt ušetrí a hlavne má to presne na mieru a presne tak, ako chce.
Chystám se v nejbližších dnech dělat osvětlení a kryt. Tak to zase zdokumentuji a dám odkaz.
No to je věc, budu se snažit, aby to vypadalo jako origoš koupené. Když jsem si s tím dal tolik práce, tak chci ať je to všechno plně
funkční na 100%. Na starším akva jsem se pořád trápil s provizorním řešením a v konečném součtu to stálo více než kdybych to udělal
jednou a pořádně. Už neexperimentuji.
Jinak dík všem za pochvalu, motivuje mě to dále.
09.06.08 13:36:57
vaclav® – Re: David M.
Pokud budeš dělat kryt doporučuji udělat ho dost vysoký. Trubice umístit 13-15 cm nad hladinou a bez krycího skla z dostatečnými otvory pro
větrání. Elektronické předřadníky umístit mimo něj a přední panel krytu odklopný. Nebudeš mít potom problémy z chlazením akvária a
pěstovat některé plovoucí rostliny také není k zahození.
[1] 2 3 
Řazení příspěvků od nejnovějších lze nastavit po přihlášení
Vypsat podobná témata v diskuzním fóru
Zpět na obsah sekce Technika • Přidat reakci • Zpět na seznam sekcí fora